Reclamatie ALexMario

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Locked
Parano1a
Junior
Junior

Reclamatie ALexMario

Post by Parano1a »

Nick-ul tau :Parano1a
Nick-ul acuzatului :AlexMario
Data/Ora:21:10
Motiv : Imi da vote ban fara motiv !
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : Nu am reusit sa-l iau , motiv sa sters consola ;) Cand am luat ban...
Dovada :http://imgur.com/nMd8wCh
Alte mentiuni:Cica Bhop la CT odata si odata la Tero .BIne sunt nou pe server nu stiam ca nu am voie la Tero cu bhop , normal pe orice srv avem voie dar na :) P,s Spadasinu` ma ameninta cu prostii ca cica daca nu scot ala el imi da kick si dinastea... Pacar ca nu am reusit sa fac mai multe poze , dar pe parcurs am sa fac:) Cand mai comenteaza aiurea!
N0b
Junior Member
Junior Member

Re: Reclamatie ALexMario

Post by N0b »

Boss nu vreau sa ne certam...dar ti-ai mai zis si alti playeri ca nu ai voie ...eu am demo ...uita-te la topic-ul facut de mine ...acolo ai demo descarca-l ...desi stiind ca n-ai voie ...ai folosit !
Parano1a
Junior
Junior

Post by Parano1a »

Sincer nici eu nu vreau :) Dar tu cum foloseai bhopu la cT Si la tero ? Ia explicami si mie asta;) tu si spadasinu` pe langa . Ca sa sti uitate pe GT ca joc de maxim 2 ore de unde era sa stiu, mai ales ca nu prea ma uit in chat :) si + dupa primu voteban cand am intrat inapoi :) Mi-am cumparat bhopu :) Si tu ai inceput iara sa dai fara motiv vote ban in contiinuare:) sincer mie imi face placere ca imi dai :) Ca ma amuz cu asta;) Si + tie iti faci probleme nu mie :) In viitor:) Macar anunta si tu nu da ban aiurea ;)
N0b
Junior Member
Junior Member

Post by N0b »

Sunt vip+ am foarte multe avantaje ,dintre avantajele astea este si BHOP ban-ul ramane...numai ai dreptu sa ramai pe server ! Asteapta decizia unui fondator

NO CHAT AICI!
Parano1a
Junior
Junior

Post by Parano1a »

BA 1 la mana :) Nu cred ca esti tu fondator ca sa decizi eu astept parerea lui Gaby nu a ta:) , de tine ma doare fix in ass ca sa zic asa mai frumos:) Gaby e cel ce decide nu tu asa ca ciocu !
N0b
Junior Member
Junior Member

Post by N0b »

Omule eu am zis ca nu ai dreptu pe server pana nu decide fondatoru ...acum esti banat !
Parano1a
Junior
Junior

Post by Parano1a »

Intru in ce moment vreau si cand vreau :) Nu ma opreste cineva ca tine!
xxgabyxx
Silver Member
Silver Member

Post by xxgabyxx »

AlexMario a luat o decizie buna si corecta nu este voie cu script de bunnyhop pe server, el nu este fondator dar este admin si trebuie ascultat si respectat , mai ales ca tu ai mai cauzat probleme si ti-am atras atentia fara nici un rezultat , ban-ul ti-a expirat dar daca te mai prind cauzand probleme si facand chat pe forum te banez eu permanent . Topic Inchis .
Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”