Il reclam pe bulex deoarece abuzeaza de admin si si-a dat singur bani...
Dovada:http://img831.imageshack.us/img831/5405/reclamatiebulex.png
Reclamatie admin bulex
- StreetKiller
- Valued Member

Reclamatie admin bulex
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
Re: Reclamatie admin bulex
SI eu cand era bank_shopu si o lua razna imi incarcam contu la loc...nu cred ca asta ar fi o reclamatie...da intradevar presupun ca i-au fost de ajutor cei 2000 si ca i-a dat un avantaj in plus daca era inceputul rundei dar asa...nu stiu ce sa zic...daca era in mijlocul timpului de pe harta iar toti aveau $ nu a schimbat cu nimic soarta jocului...eu unu zic ca nu a facut cv foarte grav pt a primi reclamatie care aduce la randu ei sanctiuni unele drastice altele mai putin drastice
- StreetKiller
- Valued Member

ScreamMoM wrote:SI eu cand era bank_shopu si o lua razna imi incarcam contu la loc...nu cred ca asta ar fi o reclamatie...da intradevar presupun ca i-au fost de ajutor cei 2000 si ca i-a dat un avantaj in plus daca era inceputul rundei dar asa...nu stiu ce sa zic...daca era in mijlocul timpului de pe harta iar toti aveau $ nu a schimbat cu nimic soarta jocului...eu unu zic ca nu a facut cv foarte grav pt a primi reclamatie care aduce la randu ei sanctiuni unele drastice altele mai putin drastice
Chiar daca nu e un motiv prea mare pt reclamatie, pe mn sincer ma deranjeaza chestiile astea. Cam asa incepe totul... isi da un admin bani si dupaceea vor si restul si incepe scandalul...
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
- SantA *<[:]
- Silver Member

StreetKiller wrote:ScreamMoM wrote:SI eu cand era bank_shopu si o lua razna imi incarcam contu la loc...nu cred ca asta ar fi o reclamatie...da intradevar presupun ca i-au fost de ajutor cei 2000 si ca i-a dat un avantaj in plus daca era inceputul rundei dar asa...nu stiu ce sa zic...daca era in mijlocul timpului de pe harta iar toti aveau $ nu a schimbat cu nimic soarta jocului...eu unu zic ca nu a facut cv foarte grav pt a primi reclamatie care aduce la randu ei sanctiuni unele drastice altele mai putin drastice
Chiar daca nu e un motiv prea mare pt reclamatie, pe mn sincer ma deranjeaza chestiile astea. Cam asa incepe totul... isi da un admin bani si dupaceea vor si restul si incepe scandalul...
I agree with you Street, this is kinda bad, I'ma talk to him and give him a warning.
aia asa e dar eu m-am bagat mai mult pentru ca am crezut ca va urma o sanctiune...akm nu stiu ce sa zic...
Off topic, acest post se va muta in administratie (Adminii nu se reclama intre ei pe public).
PS: bulex unde e sa zica si el ceva sau bine ms joaca bine pe server.
PS: bulex unde e sa zica si el ceva sau bine ms joaca bine pe server.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
eu propun sa se scoata comenzile amx_give amx_take de orice gen money xp etc.
- SantA *<[:]
- Silver Member

ScreamMoM wrote:eu propun sa se scoata comenzile amx_give amx_take de orice gen money xp etc.
But I just LOVE to fool around with 2$

I know but many admins use that comands in a bad mode...