Pentru Admin: N@me

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe server
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests on furien server
Post Reply
Dark Cat
Junior Plus
Junior Plus

Pentru Admin: N@me

Post by Dark Cat »

Nick:N@me
Prenume:Leon
Varsta(minim 16 ani):16
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: 100 de h
(pot dovedi)
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Am vazut ca sunt o multime de codati in ultimul timp si doresc sa-i indepartez + am vazut ca aveti nevoie de admin,pentru inceput ma multumesc cu Helper.
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc): Stiu totul (absolut tot) , sunt gata sa incep testul.
Steam id/Y!M/skype: Steam: liviub2 ; skype: pro_angell, daca trebuie va gasesc si pe mess.
Alte mentiuni: sa stiti ca tot ce voi face va fi corect,nu voi da ban fara dovada si nu voi face abuz de putere. Ms pentru atentie Razvane.
razvan28
Junior Member
Junior Member

Re: Pentru Admin: N@me

Post by razvan28 »

Ai facut 4 cereri de unban si acum vii cu cerere pentru Admin? Respins.
Dark Cat
Junior Plus
Junior Plus

Post by Dark Cat »

razvan28 wrote:Ai facut 4 cereri de unban si acum vii cu cerere pentru Admin? Respins.

pai da,am fost banat de la nimic, si ti-am scris ca sa vezi ca inca aveam ban,ok...cit timp trebuie sa mai astept pina la viitoare cerere (hai ma Razvane nu iti cer admin,iti cer helper sa iti arat ce pot-lasama sa iti demonstrez) poate ca am avut eu ban->pentru nimic...nu inseamna ca nu sunt bun de admin...testeaza-ma macar... :(( Hai Frate...
razvan28
Junior Member
Junior Member

Post by razvan28 »

Am scris destul de clar mai sus : RESPINS !!!!!
xxgabyxx
Silver Member
Silver Member

Post by xxgabyxx »

Sa fii bun de admin ? ce exemplu le dai tu playerilor daca tu injuri ca la usa cortului ? Daca ar fi dupa mine nici nu te-as mai lasa sa joci .. dapai sa mai primesti si admin.. dai serverul peste cap ;) Si nimeni nu este atat de inconstient sa dee ban fara ca tu sa comiti nici o greseala , in primul rand comportamentul lasa de dorit.. celalte ramane de vazut .
Image
Dark Cat
Junior Plus
Junior Plus

Post by Dark Cat »

xxgabyxx wrote:Sa fii bun de admin ? ce exemplu le dai tu playerilor daca tu injuri ca la usa cortului ? Daca ar fi dupa mine nici nu te-as mai lasa sa joci .. dapai sa mai primesti si admin.. dai serverul peste cap ;) Si nimeni nu este atat de inconstient sa dee ban fara ca tu sa comiti nici o greseala , in primul rand comportamentul lasa de dorit.. celalte ramane de vazut .

Gaby te rog frate :(( scuze pentru tot ce am facut,Te rog frumos sa imi primesti scuzele nu a fost cu intentie,eram suparat si nu imi dadeam seama ce fac,te rog frumos :(( sa ma intelegi , iti promit ca nu o sa mai fac asa ceva,te rog .... :(( :((
razvan28
Junior Member
Junior Member

Post by razvan28 »

Aici nu trebuie sa te rogi. RESPINS !!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin/Slot requests”