Precum stiti, dragi jucatori de minecraft, avem 2 SG-uri [sg2] [sgm]
Azi o sa discut cat cu stafful cat si cu playerii.
In timpul liber, as putea arata chesturile de pe [sgm] ( unele chesturi sunt destul de secrete, numai playerii cu exp 2-3 ore pe [sgm] le gasesc)
Am cautat si eu azi: profgamers rout chest [sgm], si nimic!
Asa ca incepatorii ar trebui sa beneficieze de ajutorul "avansatilor" la [sgm]. Sunt chesturi precum cele 2 in copaci, in turn, in case etc, si avem si 2 doublechest ( multi dintre voi cunoasteti numai 1 ( la usile de fier )
Asa ca, in aceasta seara ( miercuri 18/17 decembrie ( nu stiu cand pica ) ) o sa chem playerii noi la [sgm] ( vreau sa spun ca as vrea sa "ne rezervati" [sgm] timp de 2 ore ( 7 p.m- 9 p.m ) pentru a putea arata playerilor noi chesturile, sa nu aud pe chat ( sa-mi bag p***, sunt incepator pro***' d****' )
Sa nu mai se oftice toti si sa faca chat-ul global plin de injuraturi!
As vrea a deschide o paranteza ( chesurile din spawn [sgm] cel din mijloc si de sus sunt "buguite" ) as vrea sa se repare chestia asta!
Cam atat am avut de spus!
Ruta de chesturi
Moderator: trolley
-
trolley
- Valued Member

Re: Ruta de chesturi
Survival Games. Ce-ti zice tie numele asta?
Vad ca ai intentii bune legate de sg. Dar asta e si farmecul si scopul. Ca chesturile sa fie secrete si ascunse. Daca ar fi toate la vedere, unde-ar mai fi farmecul? >Think
Legat de chesturile buguite.. va fi reparat tot..
cat de elegant posibil.
Vad ca ai intentii bune legate de sg. Dar asta e si farmecul si scopul. Ca chesturile sa fie secrete si ascunse. Daca ar fi toate la vedere, unde-ar mai fi farmecul? >Think
Legat de chesturile buguite.. va fi reparat tot..

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
Re: Ruta de chesturi
Multumesc de intelegere! Cer T/C!