Cerer admin Fr3aK / Admin Request Fr3aK

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul war3ft.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Fr3aK
Junior
Junior

Cerer admin Fr3aK / Admin Request Fr3aK

Post by Fr3aK »

Nick:Fr3aK
Varsta:15
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: Nu cred ca joc pe server de 30 de zile, dar am observat un lucru pe care il puteti citi la optiunea de mai jos ; 10 ore ..
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Sa ajut serverul imi place modul acesta si cred ca e pacat sa lasam codatii sa abuzeze de absenta unor admini . Eu pot fi aproape toata ziua online si dupa-amiaza in timpul scolii.
STEAM: OFF
Alte mentiuni: Las la latitudinea celor in masura, sa ma judece.

EDIT : Se mai uita cineva p`aci?
2012 is closer [[ LOL ]]
E frumos aici pe ProFGammeRs,da` nu prea. E multi spammeri , e de la spamm zone, nu e km ne asteptam.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerer admin Fr3aK / Admin Request Fr3aK

Post by Cbla »

Fr3aK wrote:Nick:Fr3aK
Varsta:15
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: Nu cred ca joc pe server de 30 de zile, dar am observat un lucru pe care il puteti citi la optiunea de mai jos ; 10 ore ..
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Sa ajut serverul imi place modul acesta si cred ca e pacat sa lasam codatii sa abuzeze de absenta unor admini . Eu pot fi aproape toata ziua online si dupa-amiaza in timpul scolii.
STEAM: OFF
Alte mentiuni: Las la latitudinea celor in masura, sa ma judece.

EDIT : Se mai uita cineva p`aci?

Da, se uita. Administratia a decis asa: da, dar inca nu, mai acumuleaza vechime.
Nume rezervat daca vrei intre timp atunci PM me nume si parola.

Topicul ramane deschis.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Fr3aK
Junior
Junior

Post by Fr3aK »

Am inteles cbla :). Voi acumula experienta/vechime . Ma lamurise santa aseara ce se va intampla si oarecum e bine cum a iesie multumesc :)

PS : Ti`am trimis PM :)
2012 is closer [[ LOL ]]
E frumos aici pe ProFGammeRs,da` nu prea. E multi spammeri , e de la spamm zone, nu e km ne asteptam.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

N-a mai intors, closed.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”