Reclamatie xx gaby xx

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Post Reply
Nicu
Member
Member

Reclamatie xx gaby xx

Post by Nicu »

Nick-ul tau : Nicu
Nick-ul acuzatului : xxgabyxx
Data/Ora: 1 Martie 23:56
Motiv : abuz vip_mute+camp
IP acuzat / Steam Auth ID (*) :
Dovada : Nu am la camp, ca m-am gandit sa nu fiu nesimtit si nu am filmat, dar am la abuz
Spoiler: show
ImageImage
Alte mentiuni: Tot ce am zis era ca campeaza(in zona B a mapei, statea cu minigunu si se invartea in cerc, si cand venea cineva tragea repede, daca nu e camp eu nush ce ar putea fi).
xxgabyxx
Silver Member
Silver Member

Re: Reclamatie xx gaby xx

Post by xxgabyxx »

Nustiu cum sa incep.. ca sunt uimit de asa cv;)) :
Nicu te-ai uitat vreodata in oglinda? te-ai vazut pe tine insuti? cat de penibil pari ?! pe langa ca nu stii regulele si nici sa joci cs.. ( nu ma laud.. ca nici eu nus expert ) ai avut tupeul sa postezi si pe forum...
Sa va povestesc pe scurt ce s-a intamplat..
Baitasu acesta nu cred ca are mai mult de 12 ani.. ma vazut odata in zona b .. pe mapa de_dust.. am stat acolo maxim 10-15 secunde.. si poc a inceput CAMP... Si trebuie sa mentionez ca : a doua oara cand mia zis de camp eram si furien :) si chiar am ramas foarte uimit!:)). Pe langa ca nu stie regulele se mai si tine de om degeaba.. si i-am zis frumos.. lasa-ma sa joc .. daca nu ai mute.. si iar a inceput cu vorbele lui de copil ranit cika :-@ daca imi dai mute faci abuz.. daca dau mute nu fac abuz! ii scutesc pe ceilalti , inclusiv pe mn.. sa-ti mai asculte toate prostiile.
Deci tot cum iai ziceo.. tot nu e bn pentru el... o are pe a lui .. si asa o tine!
Image
Nicu
Member
Member

Post by Nicu »

gaby, 1: am 15 ani si am buletin care sa dovedeasca, 2: ai stat mult mai mult de 10-15 secunde acolo, 3: am zis atunci odata camp tie, si in rest ziceam la ala ce stateau cu arma la colt si trageau... si u ca vip pe server nu faceai nimic impotriva lor. Dupa vreo 3-4 minute de la faza cu campu ai zis ca daca nu tac imi dai mute, si eu am zis: "iauzi","faci abuz?" pe motiv ca nu aveai de ce sa imi dai mute.... oricum.. intreaga conversatie se poate vedea si in loguri.
xxgabyxx
Silver Member
Silver Member

Post by xxgabyxx »

:)) nicule nu incerca acuma sa schimbi ;) auzi cika 3: am zis atunci odata camp tie, si in rest ziceam la ala ce stateau cu arma la colt si trageau... nu cred ca a fost pur si simplu o coincidenta.. fix atuncea te-am omorat eu:)?
Si in plus eu ca vip nu am ce le face la cei care campeaza sau stau in baza Afk.. eu am comanda doar de mute.. :) Nu sunt Admin.. mai vrei ceva sa stii?
Si daca vrei sa discutam;) imi dai idul tau de mess.. sa vbim.. ca nu vreau sa fac siruri de pagine :) pe acest subiect... si nu-mi place sa ascult aberatiile tale..
Image
Post Reply

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”