nume jucator:cacamaka
Varsta:16
De cat timp jucati:Am jucat 3 luni am avut o pauza si am inceput sa joc iarasi acum aproximativ 2 luni.
De ce doriti admin:As dori admin deoarece m-am saturat sa vad case bine construite dar distruse pentru ca nu au protectie.Am vazut multe case si ferme distruse de playeri care nu respecta si carora nu le pasa de munca depusa de ceilalti.
Eu joc mai mult seara pe la ora 8-9,dupa ce vin de la scoala,daca am timp liber dar cred ca ar prinde bine putin ajutor adminilor deja existenti pe server.
Cu respect:cacamaka
Cerere Helper-cacamaka
Re: Cerere Helper-cacamaka
Deci ai vazut multe case distruse nu? Dar cate raporturi ai facut pe aceasta tema? Cu cati helperi/modreatori ai vorbit despre asta?
Fraternitatem Numquam Periculare
Iti rsapund cu o intrebarae.Cati admini am vazut eu on de cand joc?
De cand am inceput sa juc am vazut maxim o data pe saptamana un admin on.Si cui ai vrea sa dau raport?
Azi au fost distruse case din factiune de cineva dar nu e nici un admin on.Asa ca...
De cand am inceput sa juc am vazut maxim o data pe saptamana un admin on.Si cui ai vrea sa dau raport?
Azi au fost distruse case din factiune de cineva dar nu e nici un admin on.Asa ca...
Adminii sunt ocupati, ei nu trebuie sa aiba grija doar de minecraft ci si de serverele de CS.
La cererea noastra, ei pot intra in joc sa remedieze problemele.
Daca ai fi facut un raport am fi vazut noi si am fi incercat sa rezolvam noi problema sau am fi chemat un admin sa o faca.
Dar aparent tu nici macar nu te-ai obosit sa incerci sa faci un raport, sau sa ne anunti pe forum, orice, sa vezi ce se intampla, dar nimic si ai pretentii sa vezi admini online.
Cerere respinsa.
Mai incearca in doua saptamani.
TOPIC CLOSED
La cererea noastra, ei pot intra in joc sa remedieze problemele.
Daca ai fi facut un raport am fi vazut noi si am fi incercat sa rezolvam noi problema sau am fi chemat un admin sa o faca.
Dar aparent tu nici macar nu te-ai obosit sa incerci sa faci un raport, sau sa ne anunti pe forum, orice, sa vezi ce se intampla, dar nimic si ai pretentii sa vezi admini online.
Cerere respinsa.
Mai incearca in doua saptamani.
TOPIC CLOSED
Fraternitatem Numquam Periculare