IDEI VIP+!

[RO] Propuneri si Sugestii pentru serverul
[EN] Proposals and Suggestions for server
Post Reply
AS23
Junior
Junior

IDEI VIP+!

Post by AS23 »

Salut!As vrea sa va spun cateva dintre ideile mele pentru vip+!

Furien:

1.Knife mode blood special:Cutit foarte mare..plin de sange..iti da posibilitatea sa omori foarte rapid si sa depistezi unde sunt toti playerii!
2.WallHang new:Noul wallhang iti ofera o posibilitate de a alerga si a te catara pe pereti mult mai repede si sa ataci cu un he sau o grenada flash de acolo!
3.Teleportare mult mai rapida cu armura/energie pana la 100!DOUBLE!
4.Posibilitatea de a avea mai mult health LIMITA:500% viata!

Counter terorrist/Anti-furiens

1.Skinuri noi pentru niste arme speciale..
2.Bhop rapid cu scut care te apara de furiens timp de 10 minute!!!
3.Wallhang timp de 10 secunde[Pentru nu a trece de 15 secunde insemnand CAMP!!]
4.Posibilitatea de a ajunge la 500 HP
5.Banii $ sunt mult mai multi..pot ajungel la 100000 dupa 10 kills!
6.Saritura Jet pana la 2 metri!
7.Radar pentru a afla unde se afla bomba!
8.Mod radar special pe toata harta..toti furienii pentru 5 secunde nu vor mai fi invizivili pentru tine!

Contact-ati-ma pentru mai multe idei! :excited: :| :P
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: IDEI VIP+!

Post by Cbla »

Salut
Furien:
1 - ce anume intelegi prin a depista jucatorii?
2 - suna bina, dar codul sursa? n-am vazut in viata asa un plugin sa permita sa mergi pe perete, si nici nu cred ca e posibil (deci ne-ar trebui un exemplu cum se face)
3 - cooldown la teleport este de 2 secunde (nu vrem sa fie 0, sa nu te poti teleporta in sir instant)
4 - 500 hp e cam mult, pana la urma nu e zombie mod, si ai si viteza, deci practiv devi invincibil.

AntiFurien:
1.
* Skinuri noi in viitor (sa vedem ce o sa mai fie pus, nici nu vrem sa incarcam serverul cu prea multe resurse)
* arme speciale intra in conflict cu superknife, sunt buguri ce efectiv ingheata tot serverul, deci nu cred ca o sa fie ce ne-am propus deja (cele 8 arme speciale)
2. n-am inteles asta (cu ce te apara bhop de furien? te apara strategia si jocul in echipa)
3. pentru CT la ce e bun wallhang? nu poti sa tragi cu arma, si sa stai pe perete pentru? furienul te asteapta jos si cand pici esti mort.
4. la fel ca la furien (cred ca nu te-ai gandit un pic la consecinte, furien iti da 65 damage, ca vip esti imun la superknife, cu 500 viata n-are nici o sansa nimeni)
5. a fost deja propus si acceptat.
6. suna interesant, dar cod sursa la asa ceva?
7.Radar pentru a afla unde se afla bomba! <- asta este in CS, numai daca ai un config impuscat si nu-ti merge radarul :)
8 "toti furienii pentru 5 secunde nu vor mai fi invizivili pentru tine" - nu prea cred, avem deja o idee in plan, dar nu asa de exagerat.

Multumim pentru propuneri.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Potaras
Junior
Junior

Post by Potaras »

Cbla,doar un lucru daca esti CT si faci bhop n-ai de ce sa iti faci griji...
Don't lose your faith
cata16
Junior Member
Junior Member

Post by cata16 »

7. Echipei anti-furien nu-i apare pe radar unde este plantata bmb :) (pt Cbla)
Post Reply

Return to “Propuneri si Sugestii | Proposals and Suggestions”