Va rog din suflet banatil !!!!!!!!!
Iamd at 400k si 2 bureti adik 600k in total pentru o casa , si acum tot imi zice , da pt ferma nu miai dat bani dami iarasi 200k , da pt biblioteca nu imi dai bani dami iarasi 200k , IAM DAT 600k SI EL IMI TOT CERE DATII BAN VA ROG:| Imi TOT FURA Lucruri din casa va rog din suflet banatil:|
Reclamatie Kiler
-
ShadowDark
- Junior

Re: Reclamatie Kiler
E adevrat! Am vazut ca se milogeste de plyaeri pt bani . Grifeaza, fura!Un hot! 

a mai facut si multiaccount intru imediat pe srv ca am uitat sal banez ...si poate iti recuperez si banii
WwW.ProfGamers.Ro

Vicent , Banii inca stau in casa. dar mia furat vro 1 stack de morcov 1 de cartofi 2 de seminte si 4 enchanting tableuri si o biblioteca [10 rafturi] de carti si 100k nu mai mult..
nu 600k. si nici la ferma de animale si cea de sugarcane .. nu mia dat acces.
nu 600k. si nici la ferma de animale si cea de sugarcane .. nu mia dat acces.

-
trolley
- Valued Member

Gregory, in primul rand, vezi gramatica si semnele de punctuatie si in al doilea rand de ce te-ai lasat pagubas? De ce i-ai dat atata pentru o casa? E mare lenea de a taia 5 copaci?

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
-
Cristy576
- Junior Member

Daca pana si la lucruri care va pasioneaza , va plac va este lene... Vai de lumea asta...