Reclamatie Vincent

[RO] Reclamatii pe server.
[EN] Complaints on server.
Locked
SeziX
Junior Plus
Junior Plus

Reclamatie Vincent

Post by SeziX »

Am de reclamat ca din cauza unui kk de helper eu am pierdut o armura de diamant o sabie de diamant enchantata licori de putere 2 licoare de otravire 2 si otravire 2 ca din cauza lui m-a teleportat in arena si el ma omorat din ce motiv nu are am dovada poza ca el ma omorat cer ca acest helper sa fie din nou cum era adica jucator simplu nici nu a zis ce vrea eu bine inteles din motiv de respect pt el am dat tpaccept dar e nu a zis ce vrea. http://sezix.imgur.com/ . http://imgur.com/a/7yrhM.Ce motiv ca admin avea sa dea in alti jucatori eu nu am facut nimic gresit fata de el.Avea cumva nevoie de itemele mele?? nu pt ca el are o sabie care da 2 bucati si te omoara e cam nesimtit cu mine si nu am chef sa pierd alte itm din cauza ca el e avantajat de itemele de la Alex cu alti jucatori pot sa ma omoare nu am treaba cu asta dar el e tupeist si nesimtit nu mai vreau sa ramana in staff.
Last edited by SeziX on Sat Oct 06, 2012 11:37 pm, edited 1 time in total.
Vicent
Banned
Banned

Re: Reclamatie Vincent

Post by Vicent »

1.in arena am voie sa fac pvp
2.ai omorit un player care mina si iam recuperat itemele
3.asha se simt playerii pe care ii ucizi cum te simti si tu acum
4.dovada http://postimage.org/image/s39pmdrep/
5.toti care fac kill suunt indiferenti ca sunt bagati in jail important sa ia sponge-ul itemele stiind ca stau vreo 5-10 minute si gt pe cind au itemele aproape permanent
Image
WwW.ProfGamers.Ro
Image
Vicent
Banned
Banned

Post by Vicent »

ai zis ca trebuia sa te anunt ca facem duel ... dar tu cum dai tp la jukatori noi fara sa le zici ca faceti duuel
Last edited by Vicent on Sat Oct 06, 2012 11:41 pm, edited 1 time in total.
Image
WwW.ProfGamers.Ro
Image
SeziX
Junior Plus
Junior Plus

Post by SeziX »

Vincent mai termina nesimtitule dak erai si u un jucator normal mai ziceam nu era motiv de oftica dar din moment ce u ai itm alea pe tn eu nu am seansa sa te omor nu am timp nici sa dau home dute in ... de nesimtit crezi ca pe mn nu ma omoara alti crezi ca nush cum e mai date in pate de prost si lasama in pace cu ce m-ai ajutat pe mn de cand am intrat in servaru asta zi inafara de timpu pierdut din cauza ta in jail. nu mai am chef sa te vad helper pe acest servar ori sa ramai in staff.
Mai inceteaza ..... sa te aperi singur eu nu am plecat de sus ca tn ma helper crezi ca eu nu am fost omorat crezi ca eu nu am pierdut buretele mai lasama in .... mea in pace de nesimtit inceteaza sa faci dreptate in felul tau de .. si mai citeste si u regulamentu ala unde scrie ca tre sa fiu omorat si sa imi iei tot ce am pe mn + jail zimi u unde scrie inceteaza sa mai fi nesimtit in halu asta si lasa sa raspunda alt admin la acesta reclamatie.
Last edited by SeziX on Sat Oct 06, 2012 11:45 pm, edited 1 time in total.
Vicent
Banned
Banned

Post by Vicent »

tu nu ma poti omori pe mine alti jukatori pe tine cind esti pe server vad doar killuuri facute de tine
nuti place dute pe alt srv si fa pvp cit vrei asha srv no sa mai gasesti sa vedem ce zic alti admini
Image
WwW.ProfGamers.Ro
Image
SeziX
Junior Plus
Junior Plus

Post by SeziX »

Am o intrebare de cand tre sa dea stafu in jucatori am si dovada ca a dat din placere in mn poza ff frumoasa uitativa la http://sezix.imgur.com/ ori http://imgur.com/a/mNnVP cica ei nu au cum sa ma omoare pe mn ba da ce eu am omorat prea multi jucatori fara armura pe ei am omorat pe cine avea itm sa am ce lua de la ei pe 3 galeti si 1 singur minereu de fier am ramas fara armura de diamant si arma de diamant enchantata si licor forta 2 otrava 2 si dauna instant parca nu mai vreau ca acest helper sa ramana in staff.Si din cate a scris am vazut ca el a pastrat itm mele
Vicent
Banned
Banned

Post by Vicent »

se vede ca esti inca mic si nu intelegi unele lucruri eu am zis ca am recuperat itemele lui stryket si is toate la mine sigur .... de azi voi scrie tot impreuna nu pe bbucati .... da am pastrat itemele am vrut sa ti le dau pe ale tale inapoi dar dupa cum ma numeai mam razgindit + le arunc in lava acum de fata cui vrei
Image
WwW.ProfGamers.Ro
Image
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Post by Alex »

cand faci pvp pe jucatori in zone unde este interzis, primesti jail 5 minute. Daca ataci politia care incearca sa te bage in jail si il si omori, politia trebuie sa cheme ajutoare( tot din politie ) sau sa te omoare, sa iti ia itemele si sa te bage in jail 10 minute.
Image

Image
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Post by DeenzHD »

SeziX wrote:lasa sa raspunda alt admin la acesta reclamatie.

Cum vrei tu... Pai, sa incepem. Ai zis asa:

SeziX wrote:din motiv de respect pt el am dat tpaccept

Pai, ai zis ca il respecti da? Atunci ce este cu limbajul asta in raport? Asa iti manifesti tu respectul fata de cineva?

SeziX wrote:din cauza unui kk de helper

SeziX wrote:e cam nesimtit

SeziX wrote:el e tupeist si nesimtit

SeziX wrote:dute in ... de nesimtit

SeziX wrote:date in pate de prost

SeziX wrote:lasama in .... mea

Asta chiar nu este un limbaj adecvat...
Si mai este si faza cu recunostiinta, ai inceput cu susperio, te-a ajutat, ti-a raspuns la intrebari, cred ca te-a ajutat si cu iteme si dupa ce a gresit odata, hopa... stai ca defapt e admin de rahat si nu are ce cauta in staff hai sa ii facem raport...

Si eu te-am ajutat. Ti-am raspuns mereu la intrebari dar daca as intra acum in joc si as da odata in tine as fi si eu prost si retardat si mi-ai face raport nu?

Regulile sunt doar sa te ghideze, nu este destul loc la spawn si este imposibil sa anticipezi orice situatie si sa o mentionezi in reguli. Doar pentru ca in reguli nu scrie ceva nu inseamna ca ai/nu ai voie sa o faci. Mai intervine si logica din cand in cand...

Si tu, te oftici ca ai murit si ti-ai pierdut chestiile de diamant, pai, cum a zis si Vincent, intelegi si tu cum se simt jucatorii pe care i-ai omorat (si mai mult, i-ai facut sa plece de pe server).

Faci a drama mult prea mare din asta... Ai murit si tu odata... au mai murit si altii, daca nu iti comvine revizuiesteti comportamentul si nu mai fi atat de respingator cu toata lumea, daca esti prietenos si cumsecade nu iti are nimeni treaba, dar tu trebuie sa iti satisfaci pofta de atentie si incerci sa iesi cat mai mult in evidenta...

Si nu am putut sa nu observ:
SeziX wrote:Mai inceteaza ..... sa te aperi singur eu nu am plecat de sus ca tn ma helper crezi ca eu nu am fost omorat crezi ca eu nu am pierdut buretele

Inafara de owneri toti au inceput de jos. Tu chiar crezi ca Vincent a intrat pe server si era helper? Am inceput toti ca jucatori normali ca si tine. Am fost activi, prietenosi si am ajutat iar apoi am aplicat pentru helper... Termina cu atata drama :|
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Locked

Return to “Reclamatii | Complaints”