Numele meu: Nicu
Numele celui reclamat: Kam 20
Motivul: A suprapus protectia cu protectia factiunii mele, am lucrat la un zid pentru o cetate, iar in timp ce nivelam si construiam a aparut si si-a facut casa. Nu observasem la inceput, dar dupa am abservat o gaura intr-un perete, am incercat sa o astup dar zicea ca este sub protectie. M-am gandit sa ii cer sa se mute, dar nu a mai intrat pe server, asa ca am vb cu un helper(deenz) care mi-a zis ca nu poate distruge protectia, si sa ii cer mutarea, dupa care am cerut ajutorul adminului Susperio, crezand ca el are acces, dar nu a fost asa, si mi-a propus acelasi lucru. Azi, cand am intrat, am observat ca nu se mutase, la casa n-a mai construit nimic(acoperisul este incomplet), ca prin urmare nu a mai intrat pe server. Am vrut initial sa renunt la server, deoarece am lucrat foarte mult la teritoriul factiunii, iar acuma era pierdut. Am intrebat care dintre membri vrea leader la factiune, si am fost intrebat dc ma las, am raspuns, si a intervenit Deenz si mi-a spus ca pot face reclamatie pe forum, deci iatama aici.
Dovada: http://www.youtube.com/watch?v=o8LP8AdM ... e=youtu.be
Reclamatie Kam20
Re: Reclamatie Kam20
Astept un raspuns.
roagal pe alex sai mute casa mai incolo e offline de 3 zile Kam20
WwW.ProfGamers.Ro

Alex pe la cat intra?
Nicu wrote:Alex pe la cat intra?
Alex este destul de ocupat in general. Voi mai incerca eu sa prind momente cand e liber.
Fraternitatem Numquam Periculare
Renunt la server pana se deschide prof 13, ca deja ma enerveaza rau Gr3en
Nu mai e nevoie sa muti casa.
Nu mai e nevoie sa muti casa.
Vom rezolva problema cu Gr3en. Iti promit eu.
Fraternitatem Numquam Periculare