Ceva propuneri
Ceva propuneri
Salut. Am si eu niste propuneri: 1. la shop sa fie adaugate rafturi de carti (am vazut pe prof ca sa facut un shop care avea si itm, nu doar blockuri si ar fi frumos sa fie transferat si ala) 2. playerii sa poata sa isi faca singuri shopuri in propria curte cu ajutorul signurilor , 3. playerii obisnuiti sa poata sasi seteze mai multe case macar 2 sau macar sa aiba acces la warp nu si setwarp sau sa avem acces si al setwarp, macar 2-3 .. Cam atata pe moment 

Re: Ceva propuneri
A 2-a propunere e ok, insa trebuie sa pastrezi in vedere faptul ca totusi acesta este un server survival deci din start eu sunt impotriva celei de a 3-a idei.
Cat despre prima, cred ca sunt destule (ba poate chiar prea multe) iteme la shop. Daca ti s-ar da totul pe tava (aproape... ) atunci asta nu ar mai fi un server survival.
Cat despre prima, cred ca sunt destule (ba poate chiar prea multe) iteme la shop. Daca ti s-ar da totul pe tava (aproape... ) atunci asta nu ar mai fi un server survival.
Fraternitatem Numquam Periculare
Re: Ceva propuneri
2 a fost stabilit pentru jucatorii de pe prof_13 dar pana atunci voi pune permisiunea la toti pentru shop-uri.
1 nu o sa se mai adauge iteme prea multe...momentan raman alea iar de pus preturile o sa le pun cand o sa am timp sa le calculez...
3, sa mai discutat...vip-ul are access la warp si home(10) si atat...
1 nu o sa se mai adauge iteme prea multe...momentan raman alea iar de pus preturile o sa le pun cand o sa am timp sa le calculez...
3, sa mai discutat...vip-ul are access la warp si home(10) si atat...