Reclamatie deenz

[RO] Reclamatii pe server.
[EN] Complaints on server.
Locked
andrei32
Junior Member
Junior Member

Reclamatie deenz

Post by andrei32 »

Salut, vreau sa il reclam pe deenz.
Pozele o sa zica totul, dar am ceva de adaugat, el face glume proaste, de 2 bani, nimeni nu rade decat el la ele si tot eu is ala prost.

Poze:

http://imgur.com/a/fNgki

http://imgur.com/TIHua

http://imgur.com/DZ6Aj
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Re: Reclamatie deenz

Post by DeenzHD »

Eu stateam si il mai ajutam pe susperio cu cate ceva si am acoperit niste gauri.. lam intrebat pe susperio daca avea nevoie de ele si low o inceput ca de ce am acoperit gaurile alea ca nu is ale lui si nush ce... am incercat sa ii zic ca nici macar nu e casa lui si o inceput ca fac glume proaste ca rad ca prostu ca am iq 17 ( ca is prost ) deci cam jigniri... si o cam inceput sa se certe cu mine si iam dat mute 5 minute pentru ca jignea si se cam certa cu un membru din staff si mai ales dintrun motiv prostesc... Scuze daca crezi ca team jignit dar chiar nu am facuto (poate doar faza cu fitele... Pentru ca prea mi se pare ca te dai ca vai cine esti tu si din astea pe server... ) Eu zic sa te maturizezi putin...
Last edited by DeenzHD on Fri Sep 14, 2012 9:54 pm, edited 1 time in total.
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
andrei32
Junior Member
Junior Member

Post by andrei32 »

Nu am zis ca gaurile sunt ale mele, cum se vede si in poza te'am intrebat de ce leai acoperit + ca tu ar trebui sa te maturizezi.
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Post by DeenzHD »

Pai daca nu sunt gaurile tale atunci nu prea avea de ce sa te intereseze... erau vreo 8 gauri, eu am astupat jumatate si mam oprit intrebandu-l pe susperio daca avea nevoie de ele sau nu (am intrebat inainte sa intrebi tu de ce le acopar)... Si susperio a venit si le-a acoperit si pe restul ... daca chiar nu vroia sa le acopar imi spunea sau le facea la loc ca erau doar 3 - 4 gauri... Si pe langa asta, nu trebuie sa iti dau tie explicatie pentru ce fac eu.
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
ssd
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by ssd »

Deenz lumea pe forum ma stie de ssd :), susperio a fost un nick ales intamplator sa vad cum e mc, mi-a placut si asa a ramas.... in fine ..... vis a vis de disputa dintre tine si Low am de spus atat, valabil si pentru Low: nu va mai vorbiti. daca tot va place sa va impungeri, ocoliti-va. De Low se stie ca se aprinde repede daca e scarmanat si Deenz, l-ai cam scarmanat. Low evita discutiile care nu te avantajeaza, da-ti 2 palme si te calmezi repede. Deenz, ca admin(helper, mod etc) trebuie sa avem un comportament peste orice player care joaca la noi pe server. Daca il vezi ca se enerveaza, lasa-l sau calmeaza-l....vorbesc in general, nu doar de Low.
Rugamintea mea e sa nu va mai certati pe server....aveti messenger.

PS Low e andrei32, Deenz e Sk0rpyo
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
Locked

Return to “Reclamatii | Complaints”