propunere bmb
propunere bmb
propun ca bmb de la furien sa poata fi plantata in ultimele 30 de secunde ale rundei !
Re: propunere bmb
Salut, s-a mai discutat si nu e tocmai buna regula, acum dau doar doua exemple, dar pot sa scriu doua ecrane, dar e bine asa, pun bomba cand pot, iar daca din start CT lasa total liber un bombsite, e vina echipei ca nu stie sa joace.
1. daca dupa 30 de secunde de joc ramane doar 1 furien, ala va campa 1 minut la bombsite pana sa puna bomba, iar restul echipei de 10 jucatori stam si ne uitam la el cum campeaza sa vina sfarsitul rundei sa punem bomba. Si jocul? CT se plimba pe harta, nu vede pe respectivul deloc si 10 jucatori stau si se uita ... si toti se enerveaza sau se plictisesc.
2. daca ramane 1 furien, ala fie campeaza, fie tot merge pana este omorat si pierde echipa din cauza regulei ce interzice sa puna bomba.
1. daca dupa 30 de secunde de joc ramane doar 1 furien, ala va campa 1 minut la bombsite pana sa puna bomba, iar restul echipei de 10 jucatori stam si ne uitam la el cum campeaza sa vina sfarsitul rundei sa punem bomba. Si jocul? CT se plimba pe harta, nu vede pe respectivul deloc si 10 jucatori stau si se uita ... si toti se enerveaza sau se plictisesc.
2. daca ramane 1 furien, ala fie campeaza, fie tot merge pana este omorat si pierde echipa din cauza regulei ce interzice sa puna bomba.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
eu am mai jucat pe alte sv si nu puteai pune bmb pana in ultimele 30 de sec ale rundei !
Si ultimul furien nu e obligat sa campeze adica dc nu ar ataca ?
Si ultimul furien nu e obligat sa campeze adica dc nu ar ataca ?
Nu ataca pentru ca nu e invizibil decat daca sta pe loc, iar contra 3-4 CT nu are ce sa faca, ataca si moare si pierde echipa runda, deci mai bine campeaza, daca vrea ca furienii sa castige. Deci gandeste-te un pic ...
PS: cum e pe alte servere, nu ne prea intereseaza, ci mai degraba am vrea sa facem ceva special, nu sa copiem la indigo de la altii.
PS: cum e pe alte servere, nu ne prea intereseaza, ci mai degraba am vrea sa facem ceva special, nu sa copiem la indigo de la altii.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Ti-a dat raspunsul cbla mai sus.Nu se va pune aceasta regula.
T/C
T/C