Salut. Am si eu o reclamatie.
PanicZone17 este cel reclamat deoarece face abuz.
Motivele : Da ban degeaba , ieri mi dat de 2 ori ban , o data cand mia dat kick , am intrat pe sv , lam intrebat de ce e nesimtit , el a zis sa nu fiu prost , si eu iam zis tu esti prost. El ma intrebat de vro 3-4 ori esti sigur? si eu iam zis da si poc ban..
A doua oara : Eu iam zis lu panic ca face case urate (in gluma) si el mia zis fuck off low. Eu atunci iam zis fuck you panic. El ca desteptu ban cu motivul limbajul de pana acum...Da fix acu i sa sculat sami dea ban pt limbaj...Recunosc , mai fac pe unu prost pe altu idiot dar nah , eu nu fac degeaba pe cnva prost sau idiot...Si chiar si asa nu trebuia ban , un mute maxim kick...Eu nu am injurat niciodata de morti , de mama sau de neam deci nu meritam ban pt limbaj..
Alt abuz : Ma teleportat la terenu lui(cu acordu meu) sa imi arate ceva, eu ma jucam pe acolo si lam lovit o data, eu am dat repede home ca ardeam de la saba lui si el imi tot dadea tphere si eu imi dadeam repede home...Dar a apucat sa ma omoare de 2 ori...
Sper sa faceti ceva in legatura cu el. Multumesc.
Reclamatie Panic
-
PanicZone17
- Member

Re: Reclamatie Panic
tiam dat ban pt ca cu mute / kick nu mai merge la tine si pt tp iti dadeam tp la spawn sa nu mai iti dai back inapoi la terenu meu 

"citat tampit"
Asta da , dar cand eram la tn in teren (inainte de asta) eu am dat in tine , tu ma alergai cu sabia , miam dat home si tu ma luau inapoi cu tp
-
PanicZone17
- Member

-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Panic nu a procedat deloc corect.Ban se da atunci cand injura grav, si din cate vad si tu l-ai facut pe el prost.. asta e limbaj de admin?Recunosc, mai vorbesc si eu asa.. dar numai intre noi admini.. nu cu playeri.
Vom discuta despre asta in administratie:)
andrei32 wrote:Alt abuz : Ma teleportat la terenu lui(cu acordu meu) sa imi arate ceva, eu ma jucam pe acolo si lam lovit o data, eu am dat repede home ca ardeam de la saba lui si el imi tot dadea tphere si eu imi dadeam repede home...Dar a apucat sa ma omoare de 2 ori...
Sper sa faceti ceva in legatura cu el. Multumesc.
Vom discuta despre asta in administratie:)
-
PanicZone17
- Member

low isi merita pe deplin banu pt ca mam saturat peste cap de limbaju lui
"citat tampit"