recreerea joburi
recreerea joburi
as avea o propunere sa se recreeze joburile dar nu toate numai fisher hunter si farmer atat si sa se plateasca nu rau dar nici chiar foarte bine ca sa avem si noi o sursa de venit numai asteai 3 joburi ca restul strica harta(miner wodcuteer si builder) cele din paranteza strica mapa deci astept propuneri si daca se poate si jobul de bucatar
Re: recreerea joburi
Pentru ce? poti vine si acum peste, carne, etc ... daca cumpara cineva (daca nu, nu stii sa le vanzi
), dar joburile nu le mai introducem sa abuzeze unii de ele, adica sa faca bani din nimic.
), dar joburile nu le mai introducem sa abuzeze unii de ele, adica sa faca bani din nimic.
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
scz dar ma bag si eu oleak ar fi super sa fie neste joburi noi cu ar fi sa se faca asa un topic numit afaceri si a fie ceva in genul
panic are nevoie de un sapator(sa zicem) si eu ma ofer sa sap pentru el si el sa ma plateasca
sincer ar fi misto asemnea joburi si sar face mai usor bani
panic are nevoie de un sapator(sa zicem) si eu ma ofer sa sap pentru el si el sa ma plateasca
sincer ar fi misto asemnea joburi si sar face mai usor bani
am numarat pana la infinit...de doua ori
Faza cu sapatoru..ceri unui owner sa iti dea acces la x parcela(daca te angajeaza) si lucrezi..la sfrasit sau cand o fi primesti plata si ti se scoate accesul.

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
da dar ia gandestete u muncesti si te trezesti ca cutare nu te plateste...zi si u de nai murea de ciuda asa dac sse face o rubrica nu cred ca sar ma intampla asta
sau dak se poate sa se pune un job care da lvl nu bani ci lvl pt enchant:D
sau dak se poate sa se pune un job care da lvl nu bani ci lvl pt enchant:D
am numarat pana la infinit...de doua ori
- StreetKiller
- Valued Member

aceasi branza nu e nici o diferenta daca e pe forum sau nu
poti sa iti iei teapa in orice caz...
Si clar nu o sa punem joburi pt ca usureaza prea mult munca playerului
T/C
poti sa iti iei teapa in orice caz...
Si clar nu o sa punem joburi pt ca usureaza prea mult munca playerului
T/C
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
Evident, minecraftul este conceput intr-un fel, daca tu vrei ca tot jocul sa se restranga la "sap aiurea si primesc bani" atunci ... ce sa zic? de ce mai joci acest joc online? joaca offline in creative mod si ai totul gata.
Pe server lucreaza pentru iteme (google si minecraft wiki sa vezi ce item din ce si cum faci), fa schimb, vine/cumpara de la alti jucatori etc, de asta este MULTIPLAYER ... citeste un pic despre joc, sau intreaba aici pe forum cum se joaca si invata ...
Pe server lucreaza pentru iteme (google si minecraft wiki sa vezi ce item din ce si cum faci), fa schimb, vine/cumpara de la alti jucatori etc, de asta este MULTIPLAYER ... citeste un pic despre joc, sau intreaba aici pe forum cum se joaca si invata ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge