Este suparator cum explodeaza creeperii. Omoara tot ce au iei in jurul lor. Gaini, porci, oameni, etc. tot.
Daca se poate sa bagati un plugin.
Mai de mult mi s-a intamplat sa imi explodeze ferma de gaini...ghiciti cum arata.
Propunere protectie anti creeper
Propunere protectie anti creeper
188.173.228.173:25565

SA:MP RolePlay
samp.profgamers.ro:7777 (77.36.64.87:7777)

-
PanicZone17
- Member

Re: Creeper
zii ms ca nu iti face praf contructiile dak am pune plugin pt asa cv nai lua nici uh dmg si orcum niic nu cred ca este asa cv deci dak veri sa nu iti mai omara gainile porci ect fati tarcutir calumea in care nu poate sa intre 

"citat tampit"
Nu te duce langa el cand este in ferma, asteapta ziua si este omorat de soare, sau fa-ti arc si impusca-l de la distanta.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- StreetKiller
- Valued Member

cbla wrote:Nu te duce langa el cand este in ferma, asteapta ziua si este omorat de soare, sau fa-ti arc si impusca-l de la distanta.
Creeperul? Omorat de soare?
Daca vrei sa dispara monstrii (ex creeper) iti dai un reconnect , sau iti faci un arc..
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
Da, multumesc pentru solutii. Chiar ma deranjau acesti mobi.
188.173.228.173:25565

SA:MP RolePlay
samp.profgamers.ro:7777 (77.36.64.87:7777)

Ori ii omori cu arcu ori dak ai sabie cu knockback e bine . Si daca e in tarc la gaini ( mi sa intampalt azi dimineata
) ) deschide poasta sa iasa si il omori afara.
) ) deschide poasta sa iasa si il omori afara.Re: Creeper
Cu sabie tot explodeaza, degeaba dai knockback tot iti omoara animalele, deci iti faci arc.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
PanicZone17
- Member