Ce se intampla cu serverul?

[RO] Discutii pe server.
[EN] Discaussions on server.
Locked
meRceR
Junior
Junior

Ce se intampla cu serverul?

Post by meRceR »

Am doua puncte de facut.
  • Pe langa faptul ca pica destul de des in timpul zilei, 50% din timp cand revine se face rollback de vreo 2-3 ore; adica tot ce-am facut in ultimele 2-3 ore dispare . (incluzand experienta + iteme in inventory / chest)
  • Aseara am facut enchant la un pickaxe de iron cu level 42 (Fortune III si Efficiency IV) . Azi dimineata cand intru ma duc la diamante, gasesc o formatie si cand sa schimb pe pickaxe-ul cu enchantment, vad ca nu mai are abilitatile . Eu zic ca am pierdut destula munca pana am ajuns la level 42 ... enchantmenturile se salveaza pe server sau nu mai sunt valabile dupa ce te reconectezi?

In rest, apreciez lipsa de lag pe server atunci cand acesta merge .
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Re: Ce se intampla cu serverul?

Post by Alex »

Salut, este ceva cu harta...am incerca sa tot o fixam...dar la 1.2 o sa salvam casele si orasele si o sa le mutam pe o harta noua.... Cat despre enchant, e de la modul serverului...daca il pastrezi in chest nu dispare...la urmatorul update speram sa fie fixat acest bug...
Image

Image
meRceR
Junior
Junior

Post by meRceR »

Thanks! Tin in chest atunci .
sn1.
Junior
Junior

Post by sn1. »

Alex wrote:Salut, este ceva cu harta...am incerca sa tot o fixam...dar la 1.2 o sa salvam casele si orasele si o sa le mutam pe o harta noua.... Cat despre enchant, e de la modul serverului...daca il pastrezi in chest nu dispare...la urmatorul update speram sa fie fixat acest bug...

cand o sa schimbi harta sper sa imi dai pm te rog pentru ca vreau si eu sa imi salvez casa... si am muncit destul la ea si raman la voi oricum :)
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

O sa fie un topic sa postati coordinatele caselor pentru salvare, dar o sa si mearga in paralel harta veche cu cea noua cateva saptamani.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Emmy
Junior
Junior

Post by Emmy »

lactis cel mai bine este sa dai wipe pt ca de la o vreme apar prea multe probleme de la mapa
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Emmy wrote:lactis cel mai bine este sa dai wipe pt ca de la o vreme apar prea multe probleme de la mapa

pt ce wipe daca e problema de la mapa ?
de la 1.2 se va schimba mapa
T/C
furien.profgamers.ro

Image
Locked

Return to “Discutii | Discaussions”