Buna ziua,sunt SaintCrow un player nou pe srv dvs. si sunt aici sa va informez ca am fost owner de srv cu modul war3 si din cate stiu pe mapele gen fy_,35hp,aim_ nu se folosesc ultimateurile de crypt lord teleportul de human si de ex. pe mapele gen 35 hp din cate stiu eu se vine pe rand ei bine adminul nostru redstars nu avea nici o trb se teleporta lumea din spawn in spawn ultimate crypt lord la greu.
Sper a se lua in considerare apelul meu.
Multumesc anticipat,SaintCrow
@onwer:sincer mie unul nu mi se pare corect sa fie voie cu acele skilluri si nu sunt singurul player sunt multi altii playeri pe servere care nu sunt de acord
Reclamatie RedSTars
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Reclamatie RedSTars
Buna ziua 
Tastati pe chat in-game /rules
--> Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/-RO--Regulament-aditional-War3FT/index.html
Si inca ceva, te rugam respecta modelul pe viitor! CLICK!

Tastati pe chat in-game /rules
--> Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/-RO--Regulament-aditional-War3FT/index.html
Si inca ceva, te rugam respecta modelul pe viitor! CLICK!
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Pe acest server pe hartile fy sau 35hp este permisa folosirea oricarui ultimate.Interzisa este folosirea de HE`uri pe hartile de genul 35hp ( knife ). De asemenea este interzisa folosirea HE`ului de orc de hartile tip cub.Acele ultimate`uri care sunt intradevar deranjante pot fi rezolvate cu usurinta prin cumpararea unui necklace.Cu alte cuvinte,adminul in cauza a respectat regulamentul.In orice caz va multumim frumos pentru faptul ca ne semnalati posibile neregularitati.Va dorim un joc cat mai placut.
Stima,
Echipa Profgamers
Stima,
Echipa Profgamers
- Name
- Fondator Pensionat

Multumim oricum pentru interes
Ask a spus bine
Topic Closed
Ask a spus bineTopic Closed
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect