Bataie de joc

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
ComisarSS
Banned
Banned

Bataie de joc

Post by ComisarSS »

Jucatorul Wood a refuzat sa prezinte pozele facute si cu toate astea a fost lasat sa joace in continuare..
Cum este posibil ca un jucator suspectat de peste 70% din server de wall bindat sa fie lasat sa joace dupa asa ceva??
Este la mintea cocosului ca orice copil de 5 ani cu minime cunostinte de photoshop avand o intreaga zi la dispozitie va face din niste poze cu wall unule curate cristal. Chiar asa pentru ca jucatorul Wood are prieteni admini trebuie sa sufere tot serverul???
Ne batem joc de jucatorii serverului pentru tovarasii?
Eu nu joc cu codati pe server si pe orice harta acest copil codat va juca va trebui sa ies...
Nici o problema dar sa nu credeti mai tarziu ca motivul golirii serverului a fost unul misterios...
Daca va bateti joc de jucatori evident ca se va goli.
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Re: Bataie de joc

Post by R3dSTarSs »

ComiraSS te rugam sa respecti modelul...
Niste date ceva cand sa intamplat asta......?
AsK
Member
Member

Post by AsK »

ComisarSS wrote:Jucatorul Wood a refuzat sa prezinte pozele facute si cu toate astea a fost lasat sa joace in continuare..
Cum este posibil ca un jucator suspectat de peste 70% din server de wall bindat sa fie lasat sa joace dupa asa ceva??
Este la mintea cocosului ca orice copil de 5 ani cu minime cunostinte de photoshop avand o intreaga zi la dispozitie va face din niste poze cu wall unule curate cristal. Chiar asa pentru ca jucatorul Wood are prieteni admini trebuie sa sufere tot serverul???
Ne batem joc de jucatorii serverului pentru tovarasii?
Eu nu joc cu codati pe server si pe orice harta acest copil codat va juca va trebui sa ies...
Nici o problema dar sa nu credeti mai tarziu ca motivul golirii serverului a fost unul misterios...
Daca va bateti joc de jucatori evident ca se va goli.

Comisare te asigur ca wood nu are prieteni printre admini.Hai sa avem rabdare,sa vedem ce se intampla,ce admin i-a facut poze si nu i lea cerut.
ComisarSS
Banned
Banned

Post by ComisarSS »

A cerut pozele eram acolo ce dracu.....
Mai faceam atata scandal daca nu le cerea?
Imi pare rau ca nu postez dupa model dar reclamatia este de alta natura...
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Azi era?
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Post by R3dSTarSs »

La asta ma refeream cand am spus de model , niste nume ora data cv .... :|
tmconnection
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by tmconnection »

Pozele i-au fost facute de catre Ingerul, pt minmodels 1. Pozele nu le-a trimis pt ca nu le-a gasit in acel moment ca avea multe, asa a spus. Bun, a doua zi dimineata s-a adresat primului admin pe care l-a vazut online, adica mie, si mi-a explicat situatia. I-am cerut pozele iar acestea nu erau facute special pt minmodels.Nu pun la indoiala competentele adminului, insa acestea nu au avut relevanta, chiar daca le lucra in photoshop . Eu nu i-am putut pune ban pt acele poze mai ales ca erau curate.
Iti multumim ca ne atentionezi cu privire la alti jucatori insa esti liber sa faci faci demo si sa anunti codatii u@ conform regulamentului.
Wood nu este prietenul meu, nici nu-l cunosc insa atunci cand pun un ban vreau sa fiu sigur de ceea ce fac.
Daca are wall te asigur ca il vom prinde asa ca te rog data viitoare sa respecti modelul de reclamatie si te asteptam la joaca.
ComisarSS
Banned
Banned

Post by ComisarSS »

tmconnection wrote:Pozele i-au fost facute de catre Ingerul, pt minmodels 1. Pozele nu le-a trimis pt ca nu le-a gasit in acel moment ca avea multe, asa a spus. Bun, a doua zi dimineata s-a adresat primului admin pe care l-a vazut online, adica mie, si mi-a explicat situatia. I-am cerut pozele iar acestea nu erau facute special pt minmodels.Nu pun la indoiala competentele adminului, insa acestea nu au avut relevanta, chiar daca le lucra in photoshop . Eu nu i-am putut pune ban pt acele poze mai ales ca erau curate.
Iti multumim ca ne atentionezi cu privire la alti jucatori insa esti liber sa faci faci demo si sa anunti codatii u@ conform regulamentului.
Wood nu este prietenul meu, nici nu-l cunosc insa atunci cand pun un ban vreau sa fiu sigur de ceea ce fac.
Daca are wall te asigur ca il vom prinde asa ca te rog data viitoare sa respecti modelul de reclamatie si te asteptam la joaca.

Extraordinar nu le gasea:))) Greu de crezut ca mai poate fi cineva prostit cu asa ceva:)))) A trebui o zi intreaga sa dea "arange by modified" nu?:))))) ahahahahahah Asta-i chiar tare:)))) Adica tu nu ai mai pomenit ca la cod sa iasa arma aiurea sau sa se vada ciudat un perete chiar si in baza nu??? Esti nou in meseria asta de admin sau cum?
Poate gogosile astea (incredibil pe cat pare) ti le-a vandut tie dar cu siguranta nu mai exista cineva care sa creada asa o minciuna evidenta ca asta...
Bine ca stiu ca Wood are imunitate si poate juca linistit pe server cu coduri...
Macar sa nu intru pe server cand joaca codatul si prietenul lui adminul tmconnection.
Asta sa o creada mutul ca nu e prietenul tau...
Oricare jucator a fost in situatia asta (si cu scuze mult mai bune) a fost banat fara drept de apel..
E clar....tovarasia face legea aici...
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Post by R3dSTarSs »

ComisarSS inseamna ca tu nu ai jucat cu santa . Daca esti asa sigur ca are cod de ce nu ai facut un demo ceva si nu e pe tovarasie aici , ai gresit , ai platit .....

T.C
tmconnection
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by tmconnection »

Ai fi surprins cat de greu ma las prostit si nici gogosi nu cumpar. Se pare ca tu ai ceva impotriva "aici" insa numai gura este de tine. Revino cu demo sau ceva concret + reclamatie conform regulament.
aici nu se pun banuri doar de dragul tau, sper ca ti-e clar acum!
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

ComisarSS daca nu-ti convine ceva, sunt mii si mii de alte servere, treaba ta ce crezi, dar nu incepe sa faci scandaluri aici, Name te-a atentionat odata, acum iti zici si eu frumos, la cei 33 de ani ce ai zis ca ai comporta-te te rog frumos civilizat. Daca nu vrei, lumea e mare ...
Cat despre reclamatie, trebuia sa spui o ora aproximativa cand s-a consumat fapta si atat, ceea ce n-ai zis nici pana acum.

PS: wood are imunitate? Da de unde ... doar adminii au imunitate.

TC.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”