reclamatie ing3rul

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
faSt
Junior
Junior

reclamatie ing3rul

Post by faSt »

Nick-ul tau : faSt
Nick-ul acuzatului : ing3rul
Data/Ora: 18 , Ianuarie ora 21 : 15 - 21 : 25
Motiv : era harta 35hp_2 iar noi eram mai slabi si eu cu inca unu m-am ascuns la niste cutii si am pus serpet ( fulgerele alea de la shadow hunter ) iar el mi-a dat slap ca nu am iesit dar ei erau vreo 5-6 iar noi 2 ... si puteau sa vina la noi
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : "|ng3ru" 37 STEAM_0:1:34412495 3 08:44 11 0

Dovada : http://imageshack.us/g/210/23005067.png/
Alte mentiuni: ma acm nici eo nu is usa de biserica dar nu as abuza .... si totusi incerc sa numai injur daca ati obs... ms
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Re: reclamatie ing3rul

Post by R3dSTarSs »

faSt te inteleg si pe tine .... dar il inteleg si pe ingeru ca nu se indura nici 1 sa intra in laserele alea :|
Ingere incearca sa-i faci sa stea la rand cand mai ramane 1,2 vs 5,6 pentru a evita "accidente" de genul asta.
32april
Silver Member
Silver Member

Post by 32april »

bai dar voi va tot copilariti in ultimul hal , acuzatia nu avea rost , e un banal joc mai oameni nu e pe bune:)) (daca mai erau altii care asteptau dupa voi , ma refer cel putin inca 10 playeri eu vas fi dat slay direct )
Steam : profgamers32
Mighty
Junior Plus
Junior Plus

Post by Mighty »

Cei drept nu se da slap pentru asta dar sunt totusi de acord cu 32. Da erau multi playeri care asteptau sa joace dar na, nici cum fac astia de pe serv 361282161236v1 ... se ingramadesc precum hienele numai numai sa faca ei un kill. Daca ar face 1v1 cum e corect si frumos nu s-ar mai face magarii de genu
Fiecare vot conteaza

Va multumim!

Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
Image

SpaceWar (razboiul galaxiilor)--> http://sw.profgamers.ro/index.php?ref=6

SA:MP RolePlay
samp.profgamers.ro:7777 (77.36.64.87:7777)

Minecraft
games2.profgamers.ro:29000
ingerulol
Junior Member
Junior Member

Post by ingerulol »

Imi asum responsabilitatea pentru tot ceea ce am facut . Problematic si urat este ca cei 2 Shadow ramasi (era scor 5-2 CT - Tero) la TERo pusesera ward-uri si stateau cam de 2 minute acolo si asteptau nestingheriti spre nemultumirea celorlalti playeri prezenti pe server la acel moment . Cateva precizari din partea lor (a player-ilor) :

[Wild]Loader : dati toti voteban FAST
EnTourAge : bai astia sunt nesimtiti dati slay
iar eu fierbeam dupa 3 runde in asemenea hal , i-am dat slap 0 dmg lui fast fara sa-l scot dupa cutii , moment in care el a iesit si a fost killarit de primul CT care-l astepta . Asa m-am ales cu reclama(tie) .

Toate bune !Indiferent de ceea ce voi pati eu , Fast , si tu , ca un jucator ce respecti acest server , ar trebui sa nu mai adresezi injurii adminilor si nu numai (de gen esti vai mama ta / ce esti admin si esti smecher) , iar amenintarile de gen il am pe No0ne pe messenger sa vezi ce-ti face , si cunosc pe x pe y nu te ajuta cu nimic . Prin reclamatia ta eu voi fi sanctionat si gata . E de ajuns sa nu arunci cuvinte aiurea care uneori pot jigni . Eu joc de 13 ani Counter , iar tu probabil ca ai ceva experienta dar ai observat ca imediat ce sunt 2 nemultumiti , deja certurile degradeaza (vezi logg-uri Sky^Santiynel Prime) in amenintari ieftine fara acoperire .
Core2 tunat ! :D
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Post by R3dSTarSs »

Bun problema rezolvata (nu sunt "mare sef:))" dar ingere a fost doar un slap si cum a spus si 32 e doar un joc dupa mine nu o sa primesti nici o sanctiune)

T.C
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Nici nu se pune problema de sanctiune :)

Ingeru a procedat asa sa pastreze un joc fluid si fara "obstacole" ca lumea sa se simta bine..pana la urma d-asta e un "joc" sa te relaxezi...

TINETI MINTE! adminii nu sunt platiti sau obligati sa isi faca datoria...
Respecta si vei primii respect!
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”