Super Hero
Super Hero
Am auzit (nu mai stiu unde) ca a fost si un server cu Super Hero, dar s-a inchis.....Vreau sa stiu daca acest zvon e adevarat, si daca da, de ce l-ati inchis?Cred ca a fost super tare un server Super Hero.
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/raul/Desktop/av18dcyr.gif[/img]
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Super Hero
Serverul a fost inchis deoarece :
1.Ocupa spatiu pe host
2.Erau o multime de copii care se plangeau ca pierd xp (si chiar si asa era.. deci era un bug ) - asa stiam deci daca nu e asa nu imi dati in cap
3.Nu merita efortul sa iti depui 40% din timp pt un sv unde toata lumea se plange
1.Ocupa spatiu pe host
2.Erau o multime de copii care se plangeau ca pierd xp (si chiar si asa era.. deci era un bug ) - asa stiam deci daca nu e asa nu imi dati in cap
3.Nu merita efortul sa iti depui 40% din timp pt un sv unde toata lumea se plange
Da.......Daca era bug si pierdeai exp nu aveati de ce sa-l tineti, pentru ca odata ce un player pierde XP nu mai intra pe server pt ca zice ,,Mi s-a resetat XP, si daca intru si il fac iar o sa-l pierd din nou pt ca imi pierd si timpul".
P.S.:Cred ca ati observat absenta mea pe server si nu mai intru pt ca am rasele lvl 3,4,2 cel mai mare lvl e 5 la Crypt Lord...E a doua oara cand mi se face praf XP, deci nu am de gand sa mai pierd din nou timpul.
P.S.:Cred ca ati observat absenta mea pe server si nu mai intru pt ca am rasele lvl 3,4,2 cel mai mare lvl e 5 la Crypt Lord...E a doua oara cand mi se face praf XP, deci nu am de gand sa mai pierd din nou timpul.
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/raul/Desktop/av18dcyr.gif[/img]
- Name
- Fondator Pensionat

ai nume rezervat? daca nu inseamna ca ai dusmani si iti sterg xp-ul
fa 20h si iti dam nume rezervat!
ia-ti steam si iti dam si nume rezervat si slot!
fa 20h si iti dam nume rezervat!
ia-ti steam si iti dam si nume rezervat si slot!
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"