Cerere Admin - JokeeRas

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul war3ft.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
jokeeras
Junior
Junior

Cerere Admin - JokeeRas

Post by jokeeras »

Nick: JokeeRas
Nume: Ioan
Oras: Dej
Varsta(minim 15 ani): 12 din pacate :crazy:
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: (minim 50 de ore in ultimele 30 de zile) : da am http://stats.profgamers.ro/player.php?id=211964
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Vreau sa ajut comunitatea cat mai mult,sunt activ pe sv si de multe ori este 1 admin pe sv cand este full si nu se poate descurca
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc): am 2 ani comenzi de baza
STEAM: ON/OFF : OFF
Steam authid/Y!M/skype: jokeeras@yahoo.com
Interval orar online: de la cat ies de la scoala 1 pana la 10
Alte mentiuni: Desi cred ca o sa ma ignorati si nu o sa ma bagati in seamna din cauza varstei.Am mai avut admin pe mai multe sv si pot sa ma descurs si singur
Respecta Si Vei Fi Respectat ATENTIE: Am Uitat Ce Sa Spun Mergeti Mai Departe :)) Nu Ati Vazut Nimic Nu Ati Auzit Nimic
Image
32april
Silver Member
Silver Member

Re: Cerere Admin

Post by 32april »

totusi ar fi bine sa mai astepti putin sa mai cresti si sa acumulezi putina experienta.Sincer iti spun eu la 12 ani nu aveam net si pc performant.... mai bine fi activ pe sv si fi atent cum procedeaza adminii si poate te alegi cu numer rezervat deocamdata pt ca e cam devreme sa primesti admin parerea mea.Ps nu te supara pe mine dar asa prevede regulamentul+ca nu ai steam...
Steam : profgamers32
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere Admin

Post by Name »

32 are dreptate..fa o cerere de nume rezervat si atat deocamndata...daca demonstrezi ca poti si vrei(ca asta e cel mai important) atunci peste ceva timp poate, daca esti pregatit, vei fi un membru al stafului.

TC
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”