Reclamatie andrei3000
-
DiamondKid11
- Junior

Reclamatie andrei3000
andrei3000 a facut pvp in casa si cere chirie lui master2000 1 block de diamond pe 2 saptamani cu toate ca amandoi au lucrat la casa dupa mine nu se merita pentru ca amandoi au muncit la casa.
Re: Reclamatie andrei3000
A omorat pe alt cnv in casa lui? (casa celui omorat)
Dak da, arata o poza ceva, dak nu acest topic nu isi are rostul.
Cat despre casa, poate sa faca ce vrea daca el a depus mai mult efort in construire si el a venit cu initiativa.
Dak da, arata o poza ceva, dak nu acest topic nu isi are rostul.
Cat despre casa, poate sa faca ce vrea daca el a depus mai mult efort in construire si el a venit cu initiativa.
Fraternitatem Numquam Periculare
- andrei3000
- Banned

Defapt dani nu are poza doveditoare acuma nu mai cer chirie dar asta e o problema personala. Sa stii ca master2000 ma omorat si am si poza dar nu merge so atasej si si nu aveau permisie asa ca erau straini in casa.
Orcum dani vreau dovada.Lam rugat sa mio arate da nu a gasito .
.Cu siguranta o are.
P.S.:Lasati un id de mess si va dau poza.Si va rog sa nu dati ban la master2000 nu ma deranjaja?
Orcum dani vreau dovada.Lam rugat sa mio arate da nu a gasito .
.Cu siguranta o are.P.S.:Lasati un id de mess si va dau poza.Si va rog sa nu dati ban la master2000 nu ma deranjaja?
-
DiamondKid11
- Junior

cu siguranta ca minti deci eu am poza dar eu iam aratato da datea decline va dau id meu de mess si vo arat si master2000 la omorat pe andrei pentru ca a zis ca le da un cadou deci nu mai mintii andrei.
- andrei3000
- Banned

Puteti inchide topicul?Dani veziti de mana ta in ghips da?Tea rugat master2000 sa faci reclamatie?Nu.Cum a zis si lactis nu te mai baga unde nu ai treaba.Si nu mai comentez ca nu stau sa macert degeaba.Id mess:andrei.stefan1@yahoo.com

Asta e poza care mi-a trimiso.
Poza nu dovedeste nimic. Si chiar dak era, are dreptul sa omoare in casa lui pe cei din afara.
Lock topic va rog.
- andrei3000
- Banned

Sk0rpyo ms ca miai dat dreptate si o sati trimit poza daca vrei si te rog nui bana pe master2000 mie prieten.
Nu este nevoie. Nimeni nu va fi pedepsit in nici un fel.
DiamondKid11 wrote:andrei3000 a facut pvp in casa si cere chirie lui master2000 1 block de diamond pe 2 saptamani cu toate ca amandoi au lucrat la casa dupa mine nu se merita pentru ca amandoi au muncit la casa.
Tine de ei doi ce fac si cum se inteleg. Reclamatia e aiurea. TC.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge