reclamatie Garnyatar

[RO] Reclamatii pe server.
[EN] Complaints on server.
Locked
uranium
Banned
Banned

reclamatie Garnyatar

Post by uranium »

Garnyatar se da mut daca zic ca un player are cod?dupa ce il reclam stai si continui sa te joci.Nu ii dai tp la tn si dai in el faci ceva nu continui sa stai.

retrag
DiamondKiD1
Junior
Junior

Re: reclamatie Garnyatar

Post by DiamondKiD1 »

Garnytar mi-ai dat mute degeaba nu am cod nu are dovezi eu nam injurat ca el si tot imi dai mute? Si lui Florin de ce i-ai dat banned si la mine au venit multi in casa si m-au omorat si cand i-am spus va durut in cur... Ce crezi ca o sa avansezi daca dai mute si banned ca bou si lui Florin i-ai dat si ban pe nume si pe IP.Pentru asta nu se da banned IP...:| Si probabil ca iar mil scoate lactis mutu dupa 3 zile dupa ce dai tu mute.
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Ma copii , alex verifica logurile ...amandoi ati injurat de toate neamurile :) si spuneti ca dau mut fara motiv ? + ca nu se da mut pentru cod
Si apropo cu cuvantul "bou" nu e un cuvant care sa il folosesti intr-o reclamatie lui florin i-am dat ban pentru ca de nenumarate ori i-am zis nu va mai teleportati in casele oamenilor si ii kialriti , de cate ori am zis ...am iertat de o multime de ori si am inceput sa trec la fapte , pentru ca asa nu mai merge :)Diamond tu nu vad ce drept ai sa vi aici sa scrii in reclamtie , 5-6 playeri au spus ca ai cod , ca te-au vz si tu vi sa si mai comentezi ....imi cer scuze pentru uraniu care este un om cu obraz , dar pentru tine , un copil , care vi si faci "bou" un membru staff intr-o reclamatie asupra lui ..e jalnic
Tu diamond ai mai avut probleme cu limbajul in trecut ...si faza cu mute-ul atatea zile eu foloseam direct /mute nume ...am uitat sa pun si timpul si asa da permanent ...
Florin wrote:Scoatemi banedu fara motiv ca si la mine acasa au venit multi si miau luat itemele si aveau hack si lor nu leai dat ban, lasa ca iti fac eu reclamatie... :angry: si unu din exemplele care au hack este: AnjoCaido. Eu nici nam hack ca alti, nam folosit in viata mea pe vrun sv de minecraft.

"lasa ca iti fac eu reclamatie " :))
Man , banul e meritat , tu nu ai o treaba cu pvp-ul ..ti se pare nedrept poate ca am inceput sa pepdepsesc playeri care fac pvp in casa cu tine ...dar asta e , totusi vad ca daca nu se trec la masuri mai drastice voi nu intelegeti :)
DAca lactis considera ca merit degradat petru toata faza , asta e :) ...sau daca el considera ca merita unban florin , va mai juca in continuare
furien.profgamers.ro

Image
DiamondKiD1
Junior
Junior

Post by DiamondKiD1 »

Mai Garnytar cand lam injurat eu de neamuri? El mi-a zis retardat, fraier si ma injurat eu iam zis doat mata, ca ma enervase tie ti-ar conveni sa te faca cineva in felu asta? Nu ti-ar conveni. Si lactis odata a zis ca de asta e PVP on nu e degeaba.Si incearca sa dai temporar ca vroiam sa vb cu prietenii si nu puteam ca aveam mute si ma enerveaza faptul iarasi ca iai dat si IP si pe nume banned lui florin. NU SE MERITA!!!
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Diamond ti-am dat unmute
T/C aici :)
furien.profgamers.ro

Image
Locked

Return to “Reclamatii | Complaints”