azi la eventul de 2 lei al lui .... el sta la sfarsit ajung bine mersi...sa sar din cub in cub in peste lava... pac imi vine in fatasi ma impinge in lava ... sa mor eu... si apoi zice daca nus atent dar ce cauti uh sa vi de la coada pe traseu... sa mro eu si sa ma impingi ...
edit : locul 3 am castigat aian brate...
+ ca ma omaora sa pierd ce am laut de la unu.... si le ia el sa mor eu stapanativa admini....
Reclamatie Deathwing
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Reclamatie Deathwing
nu e deathking sau death wing
) ca eu nu staim ca death adminu nostru joaca minecraft
) ca eu nu staim ca death adminu nostru joaca minecraftRe: Reclamatie Deathwing
PVP-ul este permis, deci in legatura cu chestia ca te omoara,esti liber sa il omori si tu
Iar cu event-ul, e facut de el, are dreptul sa faca ce vrea, daca se baga in alte event-uri care nu sunt organizate de el, si daca organizatorul face reclamatie...atunci iau masuri. Altfel nu ma bag.
PS : tura viitoare fii atent unde faci reclamatia si pe el nu il cheama Deathwing ci DeathKing...
Iar cu event-ul, e facut de el, are dreptul sa faca ce vrea, daca se baga in alte event-uri care nu sunt organizate de el, si daca organizatorul face reclamatie...atunci iau masuri. Altfel nu ma bag.
PS : tura viitoare fii atent unde faci reclamatia si pe el nu il cheama Deathwing ci DeathKing...