Serial: Firefly (2002 - 2003)

Grupul celor pasionati de seriale TV.
Post Reply
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Serial: Firefly (2002 - 2003)

Post by Alex »

Image

Opening Credits
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LrAS20mNZUE[/youtube]

Nota IMDB - 9.4
Nota personala - 10

Descriere
Cãpitanul Malcolm Reynolds, un veteran dintr-un rãzboi civil intergalactic, trãieste în prezent la bordul navei sale, Serenity.

El conduce un echipaj mic si divers, dar când ia la bordul navei doi noi pasageri, un tânãr doctor si pe sora acestuia care este telepaticã, primeste în schimb mult mai mult decât îsi dorise.

Cei doi erau dezertori ai coalitiei care domina universul si, astfel, Serenity este prinsã între forta militarã de neoprit a Aliantei, o furie canibalicã a natiunii Reaver, si un alt pericol ascuns în inima navei spatiale...

====================================================================================================

Serialul a fost anulat dupa primul sezon, nu stiu din ce cauze. Fanii au facut urat ca serialul a ramas fara sfarsit si producatorii au scos un film numit Serenity pentru al termina...
Image

Image
Faust
Junior Member
Junior Member

Re: Firefly ( 2002 - 2003 )

Post by Faust »

E fain dupa Trialer
Image
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Re: Firefly ( 2002 - 2003 )

Post by Alex »

mie mi-a placut foarte mult, a fost primul meu serial SF la care m-am utitat cap-coada... dar la film ( cica a fost un fel de sezonul 2 ) nici daca se chinuiau nu puteau sa il faca asa de prost. Nu are rost sa va povestesc, daca va place serialul va recomand sa va uitati si la film chiar daca e prost...
Singurul lucru bun din film e nu iau omorat pe toti din nava firefly si au lasat un loc pentru un alt film/sezon desi nu cred ca o sa mai fie ceva...

PS : ala nu e trailer e openig credits ( deschiderea episodului ).
Image

Image
Post Reply

Return to “Grupul TV”