Nick-ul tau :dj.crush
Nick-ul acuzatului : Florin
Data/Ora: 20.39
Motiv : Ban fara poze fara nimik
Dovada : O astept sincer
Daca vrea poze cineva eu la inceput de runda apas f12 sa imi iau eagle asa ca steam-ul imi face poze.
Sa intre cineva care are steam si sa caute ca sunt puse pentru toata lumea.
Sincer imi pare rau ca sunt asa multi playeri slabi.
Sincer nu imi sta in caracter sa jignesc omu dar asta e chiar nesimtit.
Imi pare nespus de rau ca owner-ul tolereaza, dar este fix srv lui si el stie mai bine ce face.
Dar daca mai continua asa supusi lui o sa se joace cu 2 playeri, cum este si acum.
Stima
Reclamatie Florin
- Floryn
- Gold Member

Re: Reclamatie Florin
nui nimika reclamatia asta cbla uitate la demo in
ban list la mn se vede clar wall si mai are tupeu sa imi faca reclamatie
e smechier nam ce sa zic
ramai banat inchidetii
ban list la mn se vede clar wall si mai are tupeu sa imi faca reclamatie
e smechier nam ce sa zic
ramai banat inchidetii
Da ma sa vad si eu ca mai omorat ca am wall ca nu stiu ce, mai bine zi ca nu ai tu nici o treaba cu cs si vezi de drum.(ce demo ai facut tu ma 5 sec, doamne esti praf)
Ti-am zis si iti repet cauta un srv de numai steam on si jucam 1 vs 1 si te chiss in freza asa pe romaneste.
Ca habar nu ai sa joci.
Sincer imi bat gura degeaba ca oricum esti slab.
Bafta.
Ma faci sa rad cand citesc semnatura aia a ta de 12 ani
Cred ca tu nici macar nu stii ce inseamna sa ai steam, sa joci la sunet si sa stii sa joci.
Jucam pe un srv nu dau nume sa nu zica lumea ca ii fac reclama, si o sa observi cat de slab esti si atunci o sa iti dau singur ban ca esti "prost".
Apropo pentru cunostitele tale generale, eu pot intra pe srv cat vreau intelegi ca am rds si nu imi poti bana clasa, asa ca amice esti slab, inca o data esti slab 12 ani.
Edit: Sa iti arat ca intradevar am dreptate in legatura ca esti slab
1 nick: Mind Engineer
ip: 62.80.225.160
tip cod : reclama
demo: verificati logurile (logourile) slab
2.
nick: _KPOJlUK_
ip: 188.232.155.126
demo: verificati locurile (iar slab)
Lasa cs si apucate de carte, cand jucam cs 1.0 tu nici nu erai pe steava
Te-am pupat.
@cbla: fratioru te rog uitete pe demo si sa ai si casti sa imi zici si mie te rog daca am wall, sincer daca tu zici ca am wall, nu mai intru pe srv .
Pacat de munca owner-ului si de bani lui.
Stima
Ti-am zis si iti repet cauta un srv de numai steam on si jucam 1 vs 1 si te chiss in freza asa pe romaneste.
Ca habar nu ai sa joci.
Sincer imi bat gura degeaba ca oricum esti slab.
Bafta.
Ma faci sa rad cand citesc semnatura aia a ta de 12 ani
Cred ca tu nici macar nu stii ce inseamna sa ai steam, sa joci la sunet si sa stii sa joci.
Jucam pe un srv nu dau nume sa nu zica lumea ca ii fac reclama, si o sa observi cat de slab esti si atunci o sa iti dau singur ban ca esti "prost".
Apropo pentru cunostitele tale generale, eu pot intra pe srv cat vreau intelegi ca am rds si nu imi poti bana clasa, asa ca amice esti slab, inca o data esti slab 12 ani.
Edit: Sa iti arat ca intradevar am dreptate in legatura ca esti slab
1 nick: Mind Engineer
ip: 62.80.225.160
demo: verificati logurile (logourile) slab
2.
nick: _KPOJlUK_
ip: 188.232.155.126
demo: verificati locurile (iar slab)
Lasa cs si apucate de carte, cand jucam cs 1.0 tu nici nu erai pe steava

Te-am pupat.
@cbla: fratioru te rog uitete pe demo si sa ai si casti sa imi zici si mie te rog daca am wall, sincer daca tu zici ca am wall, nu mai intru pe srv .
Pacat de munca owner-ului si de bani lui.
Stima
- Floryn
- Gold Member

copil de 10 ani invata ca mai ai de invatat cs jucam non stop nu dormeam noaptea am prob cu tasta mere greu am varsat bere pe ia dar nah nam ce sa ma cerc cu copii daca ala nui wall esti u praf la cs
asta e numi bat capu cu copii astia
cbla uitate la demo ii in ban list si zi daca are sau nu wall
asta e numi bat capu cu copii astia
cbla uitate la demo ii in ban list si zi daca are sau nu wall
- Name
- Fondator Pensionat

Florin, frate, trebuiesc intelese urmatoarele lucruri:
in demo
-inainte de kill prin zid a dat he in acel loc[la mage iti da bani la undead viata si multe semne dastea..intelegi?]
Concluzie:
-daca mai tine minte staf-u la alegerea ta sa discutat cine sa iti fie mentor..am zis ca vreau sa te ajut si sa te invat eu, DAR a venit tare gabi[dory] si a cerut el postu..i l-am cedat dar nu intainte de a il intreba de 7x inainte "crezi ca te poti descurca?ai timpu necesar? el:DA DA DA" ok...
Ce vad eu akm dupa aproape 1 luna? ca gaby nu si-a dat interesu deloc + ca nu a luat in serios acesta sarcina..
eu am incercat sa te mai ajut p`aici p`colo..dar am zis sa nu ma bag peste dory ca iar facea urat
Asta e treaba mentorului iar uh nai nici o vina aici. trebuia sa te invete aceste chestii! nu e prima data cand se intapla o faza dasta!! el raspunde..ai o sarcina?raspunzi de ea!
Nam nimic cu nimeni dar deodata ce ma asigurat pana peste cap ca da ca face ca drege..akm uite ce iese..
Parerea mea ca nu are wall.
in demo
-inainte de kill prin zid a dat he in acel loc[la mage iti da bani la undead viata si multe semne dastea..intelegi?]
Concluzie:
-daca mai tine minte staf-u la alegerea ta sa discutat cine sa iti fie mentor..am zis ca vreau sa te ajut si sa te invat eu, DAR a venit tare gabi[dory] si a cerut el postu..i l-am cedat dar nu intainte de a il intreba de 7x inainte "crezi ca te poti descurca?ai timpu necesar? el:DA DA DA" ok...
Ce vad eu akm dupa aproape 1 luna? ca gaby nu si-a dat interesu deloc + ca nu a luat in serios acesta sarcina..
eu am incercat sa te mai ajut p`aici p`colo..dar am zis sa nu ma bag peste dory ca iar facea urat
Asta e treaba mentorului iar uh nai nici o vina aici. trebuia sa te invete aceste chestii! nu e prima data cand se intapla o faza dasta!! el raspunde..ai o sarcina?raspunzi de ea!
Nam nimic cu nimeni dar deodata ce ma asigurat pana peste cap ca da ca face ca drege..akm uite ce iese..
Parerea mea ca nu are wall.
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

- Floryn
- Gold Member

asa e ai dreptate cu domnu dory de cand mie mentol nu ma invatat de loc doar
cateva comenzi si atat eu vreau sa fi u mentolu meu ca vad ca u iti dai interesu
si cu comunitatea asta bv frate esti un om de treaba

cateva comenzi si atat eu vreau sa fi u mentolu meu ca vad ca u iti dai interesu
si cu comunitatea asta bv frate esti un om de treaba

- Name
- Fondator Pensionat

Edit. ai luat unban[cu toate ca ai rds] Inchidem?!
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect