Nick:DeVoN | SooPeR
Varsta:14 ani
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: (minim 50 de ore in ultimele 30 de zile)nu stiu exact dar am mai mult de 50 de ore
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:doresc sa conving playerii ca un jok corect si lipsit de lucruri obscene este foarte amuzant.. sper sa fiti de acord cu mine
STEAM: ON/OFF off
Alte mentiun:sunt un pik impulsiv dar pot sa ma si controlez atunci cand vreau si ma distrez ... o sa recomand serverul acestora tuturor prietenilor mei interesati de un sever bine lucrat si plin de amuzament...in al doilea rand sunt aproape tot timpul online incepand de la orele 2 pana la 4-5 si seara de la 7-8 la 11-12
cerere admin DeVoN | SooPeR
- Devon_Sooper
- Banned

cerere admin DeVoN | SooPeR
Last edited by Devon_Sooper on Sat Jun 04, 2011 11:31 pm, edited 2 times in total.
- Al3handr0
- Banned

Re: DeVoN | SooPeR
dati edit, pune un nume decent..cum ar fi Cerere admin name sau cv de genul...si dupaia mai vorbim
Re: cerere admin DeVoN | SooPeR
Cererea nu se accepta, nu indeplineste cerintele, ai cam 5 ore in total, dar inainte sa inchidem topicul, ilumineaza-ne, cum ai calculat peste 50 de ore?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Devon_Sooper
- Banned

am mai jucat si cu nickul war
- Devon_Sooper
- Banned

akm este un prieten de al meu pe nume stefan care il foloseste
- SantA *<[:]
- Silver Member

Devon_Sooper wrote:akm este un prieten de al meu pe nume stefan care il foloseste
You need 50hours on 1 single name.
Avoid double posting plz.
Nu mai fa duble post!!! nu pricepi?
Devon_Sooper wrote:am mai jucat si cu nickul war
Cu war sigur n-ai jucat, war are de mult nume rezervat. Topic closed.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge