Reclamatie Alehandro
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Reclamatie Alehandro
Nick-ul tau :Al3Xutzu
Nick-ul acuzatului :Alehandro
Data/Ora:21:30
Motiv :pai sa incepem cu inceputul...am injurat de vreo 2 ori consecutiv pe un player(cn*kanybal) ca facea block si un lift cadea pe mine sa ma omoare chestie care ma enervat la culme si m.am scapat am primit llama totul ok si conform regulamentului...dar motivul pentru care am depus aceasta plangere la adresa lui alehandro (il respect)este pt banul care l.am luat (kit ca este pentru 30 de minute )Cum am luat ban?Foarte simplu:
Dupa ce s-a terminat fosta mapa assault a inceput rats3 unde cineva la intrebat pe respectabilul admin santa daca vb romana numai ca la intrebat in romana si eu i.am tradus si nu am stiut cum se scire un cuvant si atunci m.am scapat si am zis "p1m" (ma scuzati sper sa nu fiu sanctionat si aici)dar eu unul nu cred ca aceasta este o injuratura asa grava incat sa iau gag ...trecem si peste asta sa zic ca pana aici totul bine si ok ...dar in timp ce aveam eu gag santa i.a dat un bind lui travol sau cum il cheama (verificati logs)si nu stia cum sa zica sa ii scoata blindul iar la sfarist a zis (citez) "cacams pe limba ta " alehandro nu a vazut sau nu a fost in acel moment iar cand am incercat sa ii zic ce a spus travol mi.a dat ban spunand ca e prea de tot si ca nu se mai paote ca indint coarda
IP acuzat / Steam Auth ID (*) :nu il stiu
Dovada : logs uitati-va va rog
@:Stiu ca asta va duce la refuzarea cereri mele de admin pentru ca am vorbit urat dar hey...toata lumea are o zi proasta mai ales ca asta e prima zi cand am injurat pe acest server ...nu am mai injurat deloc am mai luat la "misto" dar nu am injurat....sper ca ma intelege cineva
Vreau doar niste simple scuze daca el a gresit si daca eu am gresit is un incompetent ....
Nick-ul acuzatului :Alehandro
Data/Ora:21:30
Motiv :pai sa incepem cu inceputul...am injurat de vreo 2 ori consecutiv pe un player(cn*kanybal) ca facea block si un lift cadea pe mine sa ma omoare chestie care ma enervat la culme si m.am scapat am primit llama totul ok si conform regulamentului...dar motivul pentru care am depus aceasta plangere la adresa lui alehandro (il respect)este pt banul care l.am luat (kit ca este pentru 30 de minute )Cum am luat ban?Foarte simplu:
Dupa ce s-a terminat fosta mapa assault a inceput rats3 unde cineva la intrebat pe respectabilul admin santa daca vb romana numai ca la intrebat in romana si eu i.am tradus si nu am stiut cum se scire un cuvant si atunci m.am scapat si am zis "p1m" (ma scuzati sper sa nu fiu sanctionat si aici)dar eu unul nu cred ca aceasta este o injuratura asa grava incat sa iau gag ...trecem si peste asta sa zic ca pana aici totul bine si ok ...dar in timp ce aveam eu gag santa i.a dat un bind lui travol sau cum il cheama (verificati logs)si nu stia cum sa zica sa ii scoata blindul iar la sfarist a zis (citez) "cacams pe limba ta " alehandro nu a vazut sau nu a fost in acel moment iar cand am incercat sa ii zic ce a spus travol mi.a dat ban spunand ca e prea de tot si ca nu se mai paote ca indint coarda
IP acuzat / Steam Auth ID (*) :nu il stiu
Dovada : logs uitati-va va rog
@:Stiu ca asta va duce la refuzarea cereri mele de admin pentru ca am vorbit urat dar hey...toata lumea are o zi proasta mai ales ca asta e prima zi cand am injurat pe acest server ...nu am mai injurat deloc am mai luat la "misto" dar nu am injurat....sper ca ma intelege cineva
Vreau doar niste simple scuze daca el a gresit si daca eu am gresit is un incompetent ....
Re: Reclamatie Alehandro
Pai si eu iti dadeam ban daca tot injurai continu:D
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

am injurat doar o data pe o harta apoi am mai zis un cuvant urat dar el mi.a dat ban intr.un fel pe spusele altuia ..
Edit:am injurat pe o harta si atunci am fost pedepsit pe drept atunci putea sa imi dea si ban ca avea dreptate dar cand am zis ce a facut altul eu atunci nu avem nici o vina
Edit:am injurat pe o harta si atunci am fost pedepsit pe drept atunci putea sa imi dea si ban ca avea dreptate dar cand am zis ce a facut altul eu atunci nu avem nici o vina
din cererea ta vad cai injurat de multe ori + ai injurat un adm si daca injuri eu imd dau ban fara discuti. poti sam ifaci mi de reclamati eu nu te injur dar ban aproape 1 zi ai asigurat de la mn...
- Al3handr0
- Banned

2011-06-03-21:42:31 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 CT Al3XuTzu: say_team @ a zis cacamas pe limba ta trevor lu santa daca nu scoate blindu
daca el a zis, si ai vazut k nu l-a bagat nimeni in seama( intre timp eu luasem de la steam disconnect) nu trebuie tu sa reproduci ce zice el..ok? nu injuri tu admini si in plus ai injurat pe server incontinu..ti-am zis de la primul gag, sa te abtii si etc..
daca el a zis, si ai vazut k nu l-a bagat nimeni in seama( intre timp eu luasem de la steam disconnect) nu trebuie tu sa reproduci ce zice el..ok? nu injuri tu admini si in plus ai injurat pe server incontinu..ti-am zis de la primul gag, sa te abtii si etc..
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

pai am zis doar ce a zis el nu am injurat eu ,eu chiar il respect foarte mult pe santa .....si nu am injurat in continuu chiar vreau sa imi dai logurile de pe rats cand am injurat in continuu
ce logurile zi alt cv + si cerere ta zice cai injurat de multe ori + injuri un adm nu un player pt cai suedez inseamna ca nu stie romana? stie mai bn ca tn gramatica... eu zic ca putem inchide. Si la next faze de astea ai ban cateva zile.
- Al3handr0
- Banned

2011-06-03-21:23:10 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 T Al3XuTzu: say kanibal marsh in mmmm]
2011-06-03-21:23:12 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 T Al3XuTzu: say sa o f*t pe mata
2011-06-03-21:23:14 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 T Al3XuTzu: say marssshjj
2011-06-03-21:38:04 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 *DEAD*CT Al3XuTzu: say sau cum p*m
2011-06-03-21:23:12 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 T Al3XuTzu: say sa o f*t pe mata
2011-06-03-21:38:04 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 *DEAD*CT Al3XuTzu: say sau cum p*m
Al3handr0 wrote:2011-06-03-21:23:10 VALVE_ID_LAN 79.114.223.200 T Al3XuTzu: say kanibal marsh in mmmm]
nah vezi? data viitoare nu mai fi asa si eu am zi proaste dar nu omor, nu bat ,nu injur...
Last edited by ShadowMan on Fri Jun 03, 2011 10:26 pm, edited 1 time in total.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Eu cred ca voi nu ati inteles un lucru sau cred ca eu nu inteleg ....eu nu am injurat pe nici un admin doar am zis ca eu pentru un cuvant mic si nevinovat am laut gag in timp ce ala injura un admin si nu a patit nimic 
Edit: am zis d pe rats alehandro alea erau pe assault

Edit: am zis d pe rats alehandro alea erau pe assault
- Al3handr0
- Banned

omg, ti-am zis k ai injurat incontinuu , nu am zis k la ora xx pe harta yy ai injurat incontinu, asa ca abtinete cu limbajul asta de balta, si revinati..eu te consideram un jucator care isi vede de treaba lui..dar se pare k m-am inselat..chiar ma gandeam k vei fi un admin bun..si etc... . Dar ai probleme cu limbajul.
Si stii vorba aia? daca ala injura si etc..nu trebuie sa reproduci tu..atunci nici nu eram pe srv cand ala a zis..am luat disconnect, dar nu trebuie sa reproduci tu. Daca ala zicea ca-si baga cv in maicasa lu santa, tu ziceai acelasi lucru dupaia?
Si stii vorba aia? daca ala injura si etc..nu trebuie sa reproduci tu..atunci nici nu eram pe srv cand ala a zis..am luat disconnect, dar nu trebuie sa reproduci tu. Daca ala zicea ca-si baga cv in maicasa lu santa, tu ziceai acelasi lucru dupaia?
conteaza ? ai injurat continu nu conteaza cand si ce si cum + lai injurat pe santa!
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

ok am inteles cererea oricum e nulla si imi cer scuze pt azi toata lumea are o zi proasta crek puteti inchide
Rog un moderator sau un owner sa inchida topicul!