Al3handr0 wrote:Revolution, tu ai un limbaj foarte vulgar, si iti zic eu ca conteaza si pe mess..au fost atatia jucatorii banati..pentru amenintari pe mess, injuraturi si etc...
Si zici k pe mess a fost? Dar sa stii k exista log-uri..si pe srv vorbesti asa.
Ps:Name, nu ii lua apararea, pentru k greseste..daca sunteti prieteni afara, nu conteaza ce sunteti aici..
Si eu am prieteni care joaca..printre care..si Louie.Eu cu clync i-am dat Nu Stiu la cererea de admin, deoarece nu se descurca, chit ca stau in acelasi bloc cu el...
Sunteti prieteni afara, dar in joc NU. Pana la urma, deci sa isi repare comportamentul..
May alehandro stiu despre asta deja de la ssd si toate astea i leam adresat lui name ...pentru ca ne permitem si nu era serverul full...erau 2,maxim 3 playeri..Aici gresiti cu mesu dar daca asa e pe aici

) Si normal prieteni ar trebui sa fim cu totii ..petru ca suntem playeri/admini acestei comunitatii..dar in fine intervine oftica,invidia...eu nu stiu ce v-am facut voua ca nu v-am injurat/vb urat/luat la misto deloc sau alt playeriii...doar v-am facut la cs(am jucat cu aproape toti)...da am injurat stiu dar lam injurat pe name nu pe voi si cand sv era aproape gol....
PS : EU RESPECT admini/playeri dar mai intai trb sa merite...daca ma ia la misto ce ai vrea sa fac ? sa ii pup mana si sa tac =)) Mai intai sa invete el sa respecte playeri si pe mess si sa nu vb in sictir