Nick:32
Varsta:17
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server:80 ore azi se face 1 luna de cand sunt pe sv!
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:pur si simplu simt nevoia de a avea admin exista momente in care is cate 2-3 codati si in 3 minute se goleste tot sv....
STEAM: /OFF
Alte mentiuni:activ sunt si pe forum si pe server...nu stiu ce sa mai zic..lumea ma stie:P cu bune cu rele , relele incerc sa le corectez..
Cerere admin - 32
Re: Cerere admin
Cerere acceptata ,vei primi raspuns in maxim7 zile!!!!!!!!!!!
dory .... tot eu trebe sa scriu cerere acceptata,cand pui cererea in administratie scri la cererea lu player sa vada daca a fost acceptata"Cerere acceptata ,vei primi raspuns in maxim7 zile!!!!!!!!!!!" ai griji!
dory .... tot eu trebe sa scriu cerere acceptata,cand pui cererea in administratie scri la cererea lu player sa vada daca a fost acceptata"Cerere acceptata ,vei primi raspuns in maxim7 zile!!!!!!!!!!!" ai griji!
Am uitat Shadow:)) mam luat cu alte treburi si am uitat, eu mai intai fac cererea dupa accept
simplumd wrote:te stie lumea...bine spus)))...te stie ca esti codatu)))
daca faci posturi aiurea doar pt xp vei lua warn.... ai griji
simplumd wrote:te stie lumea...bine spus)))...te stie ca esti codatu)))
Nu fa aici post hunt asta odata la mana, si dovedeste ca e codat ,apoi arata cu degetul !
Multumesc man intradevar intr-un fel nu ar trb sa multumesc pt ca asa este normal dar sunt si care is contra mea mereu...
Re: Cerere admin - 32
Respins - (voturi: 0% pentru, 83% impotriva, 17% abtineri).