Nick-ul adminului (*): chiar nu stiu ...
IP-ul tau / Steam Auth Id: 89-45-214-28
Data la care ai fost banat (**): Pai cica am silent aim! ca sa spun asa am luat un cfg de pe net numit SilenT.cfg cand intru in el spune asa! cfg made of SeDaN , TeG-SedaN
Alte mentiuni: cred ca sunt nevionvat.
Eu joc corect si nu am realizat ca e silent.aim nici acum nu cred ca e silent aim pt ca asa deadeam eu, dar fie ca voi, e doar un joc, nu o sa mor pt asta, doar o mica depresie de cateva saptamni , akm asta e, eu sper sa nu fie adevarat.
da cu benitza am vb si uite-te iam zis ca nare silent aim ca credeam ca aia crede pt ca incepea cu silent si ma facea codat naveam chef, + Ca nu am zis ca scot codu sau nush ce !!! NU AM AVUT COD IN VIATA MEA PE SV ASTA SI JUR CU MANA PE BIBLIE CAND VRETI VOI!!!! DARAR DOMNU SA SE FACA PRAF SI PULBERE ALA CARE MINTE!!!
si, nu eram eu ala , cel putin uita-tiva la ip daca il are ca al meu, si aratati-mi cand am zis ca am cod!!!!!!!!!!!!!!!! (ma refer in ultima fraza la chestia cu " Nu scot daca bla bla bla..Ok frate, dati - mi ban , ziceam sai ntru sa activez cfg as vedeti ca nare nik, ok , steam nu pot lua , e o problema , deci, acum asta e .!! BAN SI GATA!! Salut amicii care miau fost alaturi si se stiu ei
+ ca clync si dory stiu ca joc corect cred ca si shadow, dar cwm am spus, cred
SI AM ZIS CA NU AM FOST EU CEL CARE A SPUS CA SCOT CODU DACA.. DACA NU INTELEGI ASTA E..
DECI cbla decide cred, nu ma bag decide-ti intrebati pe adminii care i-am precizat ca ma stiu drept jucator curat, sper sa nu iau ban si cum am zis sa se aleaga prafu de cel care minte, deci shadow, moarte placuta;))

alta sansa