RE: RECLAMATIE ADMIN ( AFFECTA )

[ROU] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul superhero.
[ENG] Complaints about players / admins for superhero server.
Locked
monsterx
Junior
Junior

RE: RECLAMATIE ADMIN ( AFFECTA )

Post by monsterx »

Frate affecta bun mi-ai facut reclamatie....dar dc ai pus doar ce ai vrut?:)
Am facut acest topic ca sa vad arat ca Affecta pune doar ce vrea el :)
Dau inca odata linku-l cu tot ce scrie in consola !: http://www.girlshare.ro/2097165.4
E adevarat ca si eu am avut un limbaj mai indecent...dar eu am primit gag nu pentru ca am zis "ca o am de 40 cm etc..." ci pentru ca tot ziceam ca BaD-BoY e codat tot dadeam U @ nume_codat si ziceam bad-boy ....ca e codat sa-l verifice..si ei nu faceau nik...
Cred ca se observa acolo ca am primit gag inainte sazic de "40 cm...etc"
Si credema Affecta ca nus copil ca tine sa zic ca toti jucatorii cu numele BaD-BoY inseamna ca au cod...
Si pe server doar 1 singur jucator avea numele BaD-BoY si am spus doar sa fie verificat...
El dadea multe semne cum ca ar avea cod..ma rog...au fost si discutii...l-am intrebat dc joaca codat si ...raspuns la el ca...el nu poate sa joace cinstit...ma rog astea sunt discutii banale si inutile..
Vreau doar sa demonstrez prin acest topic ca Affecta e asa de razbunator..ca i-am facut reclamatie..incat mi-a facut mi-e reclamatie si a postat exact ce a vrut...rog inca odata sa vedeti fisierul txt....exact cu ce sa intamplat:P.
Da Adminul NightMare nu are nici o vina:)....nici nu l-am reclmat pe el:)...
Oricum...cred ca si ownerul stie acuma... ca daca va facea-ti traba calumea nu se ajungea la o reclmatie :)... asta e comoditatea la unii care vor admini , capata aceasta functie si nu o respecta...aceasta chestie se datoreaza varstei tinere si fara seriozitate...
Sper sa se intelega ce am vrut sa zic.
Eu nu am nimic cu nimeni dar nu-mi place sa vad ca altii nu-si fac treaba.
#RO# PROFGAMERS CS16 SuperHero | www.profgamers.ro
.::moNsTer-X::.
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Re: RE: RECLAMATIE ADMIN ( AFFECTA )

Post by Alex »

affecta si razvan au primit avertizari, reclamatia lor impotriva ta nu sa luat in considerare pentru ca limbajul nu este un motiv intemeiat pentru o reclamatie.
topic inchis !
Image

Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”