Nick: Sp1n
Varsta: 18 ani
Timp pe server : sunt pe server de 1 saptamana si am adnuat 27 ore de joc ...... disponibil in fiecare zi nelimitat.
Motivul : vreau sa ajut comunitatea sa scape de codati (azi dimineata am facut 3 demo cu codati si nu erau admini care sa le dea ban , destroy .....) , sunt un jucator bun (parerea mea ) , de cand am intrat pe server sunt top 1 (apropo de ce se tot da rr la top?) , cunosc toate comenzile amx.
Steam :off (sunt un om cinstit si consider ca nu am nevoie!)
Alte mentiuni: am mai avut admin pe sv de respawn si deathmatch.
Cerere admin - Sp1n
Re: Cerere admin:D
Trebuie sa ai cel putin 50 ore ! Eventual daca doresti slot/nume rezervat pana atunci !
As fi foarte multumit de inceput si doar cu atat:D:*
Sp1n wrote:As fi foarte multumit de inceput si doar cu atat:D:*
Daca ai avea steam ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Re: Cerere admin - Sp1n
Imi cer scuze ca am fost plecat , (sarbatori .....).....in legatura cu steam , nu cred ca este o problema daca este necesar maine in jurul orei 16:00 voi reveni cu o noua cerere in care voiu mentiona si steam id (pana atunci voi face rost) ....... apropo am adunat deja 43:45:34 h pe server si de sambata am fost plecat din localitate:D
Sp1n wrote:Imi cer scuze ca am fost plecat , (sarbatori .....).....in legatura cu steam , nu cred ca este o problema daca este necesar maine in jurul orei 16:00 voi reveni cu o noua cerere in care voiu mentiona si steam id (pana atunci voi face rost) ....... apropo am adunat deja 43:45:34 h pe server si de sambata am fost plecat din localitate:D
Nu mai fa alte cereri
continua asta.
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Salut am cumparat si steam si as dori sa mi se ofere sansa de a ajuta aceasta comunitate din postura de helper nu doar de simplu jucator (pana deseara la ora 20:00 bifez si cele 50 de ore:D)
Salut am acumulat cele 50 de ore necesare!!!
Timp pe server : sunt pe server de 2-3 saptamani si am adnuat cele 50 de ore necesare http://stats.profgamers.ro/index.php?q=Sp1n.
Motivul : vreau sa ajut comunitatea sa scape de codati(am facut deja vreo 10 demo cu codati si nu erau admini care sa le dea ban , destroy .....le-am postat pe forum la reclamatii jucatori) , cunosc toate comenzile amx.
Steam :ON
Salut am acumulat cele 50 de ore necesare!!!
Timp pe server : sunt pe server de 2-3 saptamani si am adnuat cele 50 de ore necesare http://stats.profgamers.ro/index.php?q=Sp1n.
Motivul : vreau sa ajut comunitatea sa scape de codati(am facut deja vreo 10 demo cu codati si nu erau admini care sa le dea ban , destroy .....le-am postat pe forum la reclamatii jucatori) , cunosc toate comenzile amx.
Steam :ON
cbla wrote:Cerere acceptata, te vom anunta in max 7 zile.
Respins - a fost prins codat.