Rog toti admini sa se uite !

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
D@RK
Junior
Junior

Rog toti admini sa se uite !

Post by D@RK »

Am mai jos doua demouri in care ShadowMan , Andreea ,Wassaby si KGDDKG stau degeaba pe server, ShodowMan si cu KGDDKG mai putin pentru ca shadow pe mapa de_nuke32 a iesit chiar daca skull rupea aimul iar KGDDKG intra pe sv doar sa il viziteze nu sa se uite pe playeri.De Andreea si wassaby nu am ce sa zic sunt degeaba admini ,,,poate nu au experienta sau au 11 ani,,,.Eu zic sa vedeti demourile si sa va dati cu parerea ;).

http://www.megaupload.com/?d=RXOYP4MT
http://www.megaupload.com/?d=MR5LA8OI
ShadowMan
Banned
Banned

Re: Rog toti admini sa se uite !

Post by ShadowMan »

Skull o luat ban azi... de la santa ..eu...are maicamea probleme e bolnava si trebuia de urgenta sa ies...
KGDDKG
Banned
Banned

Post by KGDDKG »

ok dupa vreo 15 min de vizionat demo mam plictisit :)) carei faza fa un rezumat pls ( si azi am intrat doar sa vb ceva cu deea ca iara am primit plangeri legate de ea nu aveam timp sa stau mai aveam si ceva de rezolvat...)
Andreea
Junior Member
Junior Member

Post by Andreea »

Vreau si eu sa stiu ce voiai sa facem?
Em0 Think`s...
D@RK
Junior
Junior

Post by D@RK »

Ce intrebare sigur nu ai 12 ani ?! Ce puteai tu sa faci ca admin? Andreea vrei sa pun si demoul de mai devreme? + ca imi mi-ai dat gag fara motiv ca nu am injurat ! fta te crezi zeu ?

Edit : KGDDKG trebuia sa vezi demoul pana la sfarsit ca apari si tu in el .Daca ai intrat sa vb cu cineva nu puteai sa te uiti si pe playeri ? nu dura mai mult de 5-10 min max.
Andreea
Junior Member
Junior Member

Post by Andreea »

Fara motiv? Tu incepi sa te iei de mine si fara motiv huh?De ce nu te-ai luat de altul sau mie imi porti pica?
Em0 Think`s...
ShadowMan
Banned
Banned

Post by ShadowMan »

codati se anunta la u@ se putea face... daca ziceai
D@RK
Junior
Junior

Post by D@RK »

Shadow daca vedeai demoul apare in el cand ziceam asa ceva prin u@dar cine sa vada ? Andreea si cu Wassaby jucau linistiti , nu le pasa ca aia doi rupeau aim-ul ! Andreea nu mam luat nimai de tine , nu am nimic cu tn dar ca admin sa nu iti dai seama ca sunt codati pe sv inseamna ca nu esti admin , eu pe tn te vad rar pe sv si cand te vad nu faci nimic.Daca un owner sta sa vada tot demoul isi va da seama ca aia doi jucau linistiti pe sv cu cod chiar daca erau admini care nu faceau nimic;).
ShadowMan
Banned
Banned

Post by ShadowMan »

Ok poate sor fi uitata nush ce sa zic nu eram.. ca vb mai mult la tel si ai vazut ce scros de noob aveam...
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Eu nu vad nimic in primul demo, se termina harta si ? In al doilea zici tu pe public, fara team_say @.... , iar adminul iti raspunde ca acum a intrat si celalalt nu este pe server si daca ai demoul da-i lui, la care zici tu ca i-l pui pe forum, ok, deci sa ma scuzi dar nu vad nimic. Topic closed.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”