MaRyaN

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Ryan
Banned
Banned

MaRyaN

Post by Ryan »

Nick-ul tau: MaRyaN
Nick-ul adminului (*): ScreamMoM
IP-ul tau / Steam Auth Id: dinamik
Data la care ai fost banat (**): 10.04.2011
Alte mentiuni: mi sa spus ca am wall ... mi sau facut poze ... si a zis ca am anti ss :-?? exista asa ceva?
Daca eram intradevar codat credeti ca mai ma chinuiam atata sa va conving ca nu am? Demoul l-am vazut dar voi nu ati vazut faza cand ma uitam pe mijloc si asteptam sa apara cnva si ceilalti erau pe partea dreapta si mai e si sunetul pe deoparte (nu sunt surd si nici nu am probleme cu vederea la apropiere) . Si nu sunt singurul player care iese si trage la prima privire
Uitati aici toate pozele facute in acea zi http://www.girlshare.ro/2062055.6
ScreamMoM
Member
Member

Re: MaRyaN

Post by ScreamMoM »

Uita-te atent la demo si ai sa vezi!!!! ATAT AM AVUT DE ZIS!!!
Puteti inchide topicul!
PS: NU mai fa atatea topicuri !
Ryan
Banned
Banned

Post by Ryan »

tu cu wall-ul ala esti mai chior !!! mie numi scapa aproape nici 1 pixel liber si pot sa vad diferenta nus de vina eu ca voi nu stiti sa jucati eu am 7 ani de CS nus ca voi novici ... si cheastia aia cu anti ss nu merge pe CS 1.8 GS pe asta nu merg nici cfg-urile dar ce mai vorbesc de coduri ... mai acum 1 saptamana am facut ss la Ip-ul unuia si se vede clar ca e CS GS .
La cat de mica e harta fy_snow e logic ca trebuie sa fiu precaut cand ies pe o parte nici nu pot avea habar cn poate veni.
Si sa sti si tu ca una e sa pari codat alta e sa fi :excl: . Eu nu ma stradui degeaba sa va conving ca nu am cod ... daca aveam ma durea in ... de voi si de svr si acceptam banul , luam alt svr
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

CS 1.8 :laugh: ia verifica pagina valve, care e ultima versiune de CS si o sa vezi ca e 1.6 (si un nou CS, numit Counter Strike beta) de unde 1.8 ? ca cineva pune un fundal pe care scrie 1.8 :laugh: . Scuze de off topic, nu m-am putut abtine.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2