reclamatie bld

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
[d3v]
Junior Member
Junior Member

reclamatie bld

Post by [d3v] »

orea 12:30 data de 9 aprilie 2011

dovada: http://www.filehost.ro/1871249/bld_dem/ silent aim... uitati unde pune tinta cand trage si unde ajunge si mai este o faza pe casa... pe la minutul 1 unde pune tinta si unde era ct.. si ia dat cap
ClynC
Banned
Banned

Re: reclamatie bld

Post by ClynC »

Nici macar nu am stat pana la sfarsit sa vad..se vede clar la faza aia de pe casa, nu se poate spune ca-i bulan,ca trage total pe langa. Dupa parerea mea are cod. Astept si parerile celorlalti .
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
[d3v]
Junior Member
Junior Member

Post by [d3v] »

sa vedem
bld
Banned
Banned

Post by bld »

Deci, se pare ca deja este nesimtire pe fata, exact cum i-am zis si lui KGDDKG. Mai zic ca mi s-a facut poze de N ori de catre maj adminilor? in care in fiecare poza se dovedea a avea steam ON?? Chiar asa cu steam ON credeti ca pot avea aim? puteti face diferenta intre un aim si wall si un player care joaca bine?

ClynC wrote:.se vede clar la faza aia de pe casa, nu se poate spune ca-i bulan

Prietene tu ai idee ce este ala skill? ai auzit vreodata? Stii ce-s alea casti? sau sa joci la sunet? Ala de pe casa mi-a dat fix in cap un glont, spre norocul meu ca nu am murit, bulan a fost cum i-am dat head, dar stiam ca este acolo ca l-am auzit cand a tras mai exact este bulan+skill.

ClynC wrote:ca trage total pe langa

Trag pe langa? cum ai constat acest lucru?? Cum de puii mei zace zeul ala din tine ca nam auzit de tine nici macar in pgl mai are rost sa mentionez WCG?
Sper ca Ownerii sau superiorii vostrii sa nu fie incuiati ca voi si sper sa deosebeasca un codar de un jucator. Daca nu, se va aplica regula pe care i-am explicat-o si lui KGDDKG pe mess. Unde sunt jucatorii buni? oare de ce nu-s aici? pai...simplu, pentru ca intalnesc oameni precum Wassabi si ClynC.

Acum, ora 2:50 PM data 09.04.2011 am luat distroy si nu pot identifica cine l-a dat. Am rugamintea sa-mi scoate-ti banul+distroy.

Sper ca pe aceasta cale, tu, ClynC si Wassaby sa decadeti din gradul pe care il aveti acum. Din punctul meu de vedere sunteti o rusine pentru cs-ul romanesc.

Multa bafta.
Al3handr0
Banned
Banned

Post by Al3handr0 »

eu ti-am dat ban.. Pe baza acestui demo http://www.fileshare.ro/17507733112.8 ,sa votat..rezulatatul este ca DA, ai cod..multa bafta
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Prietene, sa ti spun ca nu a zis nimeni de wall era vb de silent aim ! Si nu a zis nimeni ca joc in pgl sau altundeva. Pe server sunt virusul21 , pt ca u folosesti silent aim eu nu am dc sa fiu scazut in rang . Casti ,am auzit de ele stai linitit .Nu ma intereseaza teoriile tale despre nemurire, ai fost prin codat , ai fost banat, mi-ar fi rusine sa mai fac si cerere unban !Si pentru cs romanesc , tu esti o rusine nu eu. Si cu asta am terminat.
Image
Image
bld
Banned
Banned

Post by bld »

Cum frate ati ajuns la concluzia asta? Bai Al3handr0, de cate ori te-ai uitat man pe mine? de cate ori mi-ai dat blind? de cate ori ti-am dovedit ca e steam ON in poze??? de cate?

Bun, OK, am luat ban. Am tot dreptul sa stiu pe ce baza si probe am luat ban, adica vreu sa sa comentati ficare faza unde ma incrimineaza as fii codat si de ce un jucator fara silent aim nu poate sa faca ce am facut eu.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

bld wrote:Cum frate ati ajuns la concluzia asta? Bai Al3handr0, de cate ori te-ai uitat man pe mine? de cate ori mi-ai dat blind? de cate ori ti-am dovedit ca e steam ON in poze??? de cate?

Bun, OK, am luat ban. Am tot dreptul sa stiu pe ce baza si probe am luat ban, adica vreu sa sa comentati ficare faza unde ma incrimineaza as fii codat si de ce un jucator fara silent aim nu poate sa faca ce am facut eu.

Demo, 10:20 ai tinta la 1.5 cm de la k1d si tragi 3 gloante ce toate se duc cu mult inafara crosshair-ului tau si fix headshot lui k1d si numai dupa aia ti se misca tinta catre k1d (cu slow motion se vede cel mai bine) :wave: Bine ca ai steam, o sa trimitem demoul si la steambans sa n-ai treaba cu nici un server afiliat steambans, si in cele din urma o sa iei si ban VAC pe cont. Si lasa prostia cu blind si nustiu ce, te prefaci parca cineva te-ar acuza de wall.

La acest topic mai adaugam:
Nume: bld
Steam auth id: STEAM_0:1:31370414
Client IP: 89.46.0.19
Cheat folosit: silent aim.
Dovada : http://www.fileshare.ro/17507733112.8 (timp: la 10:18-10:20 se vede cel mai bine).

Dupa ce google o sa indexeze aceasta pagina o sa apara la cautare cu numele tau, sa stie lumea ce codat esti. Totodata trimite acest link prin messenger, etc la toti prietenii tai sa se uite si ei, fa-ne reclama ca insfarsit ai fost prins cu dovada si nu numai banat pe nedrept.
PS: da, ai dreptate, ai dreptul sa vezi dovada pe baza caruia ai fost banat, acum ai vazut, deci ceas :wave:
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Eu zic ca ar trebui sa inchideti topicul, numai este nimic de zis.
Image
Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”