cerere slot - [d3v]
Re: cerere slot
Respins putine ore... fa 50 ore ,fa cererea tot asa dar si zi dc crezi ca poti fi admin,si daca ai steam..uitate la model
- Al3handr0
- Banned

ShadowMan wrote:Respins putine ore... fa 50 ore ,fa cererea tot asa dar si zi dc crezi ca poti fi admin,si daca ai steam..uitate la model
Shadow fi mai atent..daca nu te-ai uitat la titlu, e cerere de slot.Pentru cererea de slot ai nevoie de minim 25ore,
D3v ai doar 13ore, mai fa inca 12 ore..
al3 se numea inainte cerere admin ... si akm o schimbato ca i-am zis ca nare 50 ore pt admin si poate cere slot...daca intra cineva pe nik lui..
- Al3handr0
- Banned

ok cum zici tu, dar intre posturile noastre vad diferenta de 8 min, si in alea 8 min cand m-am uitat eu la ea..nu avea alt nume si tu nici nu postai..in fine ce mai coneaza?
Eu nu am postat inainte..ca de obicei la cererile de Slot...se ocupa Cbla, adica el ii accepta..
Eu nu am postat inainte..ca de obicei la cererile de Slot...se ocupa Cbla, adica el ii accepta..
Re: cerere slot - [d3v]
Da, si mie mi se pare ca era "cerere admin" prima data, dar in fine.
PS: nu ca eu ma ocup de cereri de slot, ci am acceptat cererile de nume rezervat, unde nu era cazul de vot.
PS: nu ca eu ma ocup de cereri de slot, ci am acceptat cererile de nume rezervat, unde nu era cazul de vot.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
cbla wrote:Da, si mie mi se pare ca era "cerere admin" prima data, dar in fine.
daca eu si cbla am vazut inseamna ca a fost
- Al3handr0
- Banned

ok, imi pare rau..asa era cand m-am uitat eu..ce sa fac...
Oricum important e..ca [D3v] mai are de facut ore..
Oricum important e..ca [D3v] mai are de facut ore..
Inseamna ca acceptat, PM user/pass.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge