titlu adecvat

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
ComisarSS
Banned
Banned

Re: titlu adecvat

Post by ComisarSS »

cbla wrote:Comisar tata, du-te si vorbeste cu maica-ta cu cuvinte de gen "dracu". Te-am rugat frumos sa te abtii de la asemenea limbaj, te-ai abtinut?
Pretuiam daca in loc de asa limbaj, jignire la adresa cui apucai si certuri, daca faceai un demo, ca uite wood joaca cu wall si adminul nu face nimic, asta pretuiam, ceea ce ai facut tu e doar amendabil.
Pana la urma wood nu era suspect de wall, i s-a facut poze pentru minmodels, daca acordai 5 minute din viata ta sa citesti ce a scris adminul care i-a facut poze, degeaba tot vii tu aici ca nu a dat pozele avea wall, asta e dovada INCONTESTABILA pentru tine ca cineva are wall? acuzi aiurea, repet pozele a facut adminul pentru minmodels. Si de care jucatori au batut juc? Era bataie de joc daca ar fi urlat jucatorii ca wood are wall, si adminul le-ar fi dat gag/llama/kick/ban la cei ce acuza pe wood, dar nu asa a fost. Si unde a urlat 70% din server ca wood are wall? Avem si noi loguri ...
Deci cine te mai crede pe tine ca ai vre-o intentie de a reclama ceva in mod corect? Eu cred ca tu intentionat ai venit aici sa faci scandal, si ai dramatizat primul lucru de care habar n-aveai ce era si ai jignit si ai arcuncat cu noroi in cine apucai, deci repet, cine te mai crede pe tine? Acum in opinia ta ce merita un jucator ca tine cine vine jigneste, arunca cu noroi in cine apuca si face acuzatii ireale de wall - daca credeai ca are wall, de ce nu ai facut demo, ceea ce pretuiam, cum am mai zis si sus?

In primul rand cuvantul "dracu" a fost folosit in contextul unei intrebari nu intr-o injuratura sau jignire sa poti spune "Sa vorbesti cu maica-ta cu cuvinte de genul dracu"... Te-as ruga sa lasi familia si alte persoane din viata mea personala afara din discutia noastra fiule ca eu nu cred ca am apelat la asa ceva.
In ce priveste jucatorul Wood daca PANA ACUM NEPREZENTAREA DE POZE ERA INCONTESTABILA DOVADA DE COD ce s-a schimbat acum ca este prietenul Wood implicat?? Cum facem, pe serverul asta toti suntem egali dar unii sunt mai egali ca altii sau cum??
Ce doresc eu cu siguranta nu este politica duplicitara si as mai dori (si presupun ca nu sunt singurul) ca daca pana acum toti jucatori au fost banati in aceasta situatie sa fie banat si acesta indiferent cu cine este prieten, sa nu mai vorbim de faptul ca este suspectat de majoritatea jucatorilor de pe server (ia linie cu linie din loguri in fiecare zi si citeste, numai ca in unele cazuri un proaspat omorat poate spune "ba asta are wall, daca nu esti acolo nu ai de unde sa sti)...
Nu vine nimeni aici sa acuze pe nimeni de wall, acuz adminul care l-a "debanat"-lasat sa joace de tratament preferential avand in vedere ca pana acum neprezentarea de poze peste 3 minute a echivalat cu cod (jucatorul putand modifica in voie pozele cu photoshop).

Parerea ta in legatura cu motivul venirii pe acest forum va ramane doar atat....parerea ta (si probabil a sa le zicem lingusitorilor), dar avand in vedere ca nu sunt o pustioaica de 15 anishori sa zic una si sa uneltesc alta motivul venirii mele aici este exact ce am explicat de nenumarate ori: acelashi tratament aplicabil tuturor jucatorilor indiferent de gradul prieteniei cu un admin sau mai multi
Asta este tot.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Eu am 30 de ani, TM are 31 de ani, nu sunt fiu, sa-ti fie rusine cu comportamentul tau de 13 ani, dar in fine, parerea ta e parerea ta, parerea mea e ca n-avem nevoie de scandalagii, deci pa (conform regulamentului, 7 warnings = ban permanent).
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Asteptam un demo cu wood ca e codat(wallist), daca adminul nu este in stare asteptam de la voi, DAR FARA SCANDAL! nu premiem scandalul! daca veneai si ziceai, uite tm nu ia dat ban lu x si eu am demo cu el cand juca cu wall, asta premiam SII scoteam si rangul la admin(depinde de variablile!)

Intelegeti?
Va rugam...nu suntem de cateva saptamani aici ci de ani buni si stim cum si ce trebuie sa facem
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”