O configuratie...

Zona IT - Discutii legate de IT
Forum rules

[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!

[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Post Reply
cata16
Junior Member
Junior Member

O configuratie...

Post by cata16 »

Buna am observat ca stiti foarte multe despre pc si altele ... as vrea si eu sa imi fac o configuratie, as vrea sa ma ajunga in maxim 2500RON unitate+monitor+o imprimanta cu scaner .. ma intrebam daca mi-ar ajunge banii de toate astea .... http://www.profgamers.ro/forum/it-zone/it-zone-talk/calculator-low-buget-pentru-gaming/index.html ---> aici am vazut o configuratie destul de buna sau asa cred ... eu am un pc cam slabut... si ma intrebam daca m-as incadra la una din configuratiile acelea sau una mai buna

Multumiri anticipate !
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: O configuratie...

Post by Cbla »

Salut, ce monitor ai vrea? Presupum ca unul Full HD, sa zicem 500-700 de ron monitorul, 200-300 multifunctionala (imprimanta cu scaner), deci ar trebui sa-ti ajunga si pentru o unitate centrala. Singura problema e cu multifunctioanala, la care cele mai ieftine sunt cu cerneala si daca nu-l folosesti macar odata pe saptamana, se usuca cerneala in patron si incepe calvaria (un patron nou costa 70-80 RON, iar sa-l reincarci dupa ce s-a uscat e calvarie, la propiu). Cu laser doar imprimanta e 500+ RON ... ma rog, daca folosesti imprimanta in mod regulat atunci nu e problema.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
cata16
Junior Member
Junior Member

Post by cata16 »

Mdea cred ca mai bine imi iau un laptop ... asa poate mai scot niste banuti de la sponsori :))
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

cata16 wrote:Mdea cred ca mai bine imi iau un laptop ... asa poate mai scot niste banuti de la sponsori :))

Nu iti recomand sa iti iei leptop,cel putin daca iti iei un pc pe piese.. iesi mult mai ieftin .De exemplu cu bugetul tau poti sa iti faci si un pc-gaming(fara imprimanta si monitor)
furien.profgamers.ro

Image
Post Reply

Return to “IT-Zone Talk”