MaCarOaNa wrote:Cere white list
Probabil se lucra la server cand ai intrat tu sa intri. Acum merge si poti intra.
MaCarOaNa wrote:Cere white list

MaCarOaNa wrote:Imi spuneti si mie preturile la spawnere?
Si daca se poate plati prin cod de reincarcare sau sms
MaCarOaNa wrote:DeenZ dc nu vrei sa intelegi ca sunt dedicat si vreau sa ajut serverul....Cred ca am aratato in nenumarate randuri...Ca player obisnuit...Rog doar sa se deschida topicul...Ca sa dau argumente cum ai spus tu ca nu am dat,iti dau aici argumentele daca conteaza : De ce vrei admin: Pentru ai ajuta pe playerii noi pe server,pentru a le explica tot ce tine de server si pt a pedepsi playerii indisciplinati

eu apreciez faptul ca ai tinut ceva event-uri (daca am vazut bine) pe cont propiu, pe noua harta ce vine in februarie o sa fie functii pentru organizator de evenimente, poti aplica atunci.

MaCarOaNa wrote:eu apreciez faptul ca ai tinut ceva event-uri (daca am vazut bine) pe cont propiu, pe noua harta ce vine in februarie o sa fie functii pentru organizator de evenimente, poti aplica atunci.
Da sefule,dar eu am facut cerere helper si am fost respins pe motivul ca nu am dat argument pt ce vreau admin,nu mi se pare un motiv solid pt nu a primi admin...Putea sa imi zica sa dezvolt nu sa imi zica direct respins...Asta am vrut sa iti zic

Deci mai exact imi pui te rog cand pot primi helper?