, asa ca cand o sa incepem sa lucram la prof_13 o sa te anuntam...Discutii generale
Re: Discutii generale
scuze garny...dar nu toata lumea are asa mult timp liber cum ai tu...eu sunt in clasa aXII-a si vreau sa trag tare la inceput ca sa nu am probleme dupa...iar cbla este in vacanta la care are tot dreptul
, asa ca cand o sa incepem sa lucram la prof_13 o sa te anuntam...
, asa ca cand o sa incepem sa lucram la prof_13 o sa te anuntam...Cand se va schimba harta.....
Cand va aparea minecraft 1.4.0 ce se va intampla cu harta dar ce se va intampla cu itemele jucatoriilor ori cu casele lor dar totusi eu cred ca nu e necesar sa schimbam una dintre harti din moment ce eu am o salvare pe singleplayer si am incercat noul snapshot de la mojang adica 12w40a imi pergea perfect
Last edited by SeziX on Fri Oct 05, 2012 5:21 pm, edited 1 time in total.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Cand se va schimba harta.....
SeziX wrote:Cand va aparea minecraft 1.4.0 ce se va intampla cu harta dar ce se va intampla cu itemele jucatoriilor ori cu casele lor
probabil se va da wipe, dar la prof 13 sigur u se va da, si din cate stiu eu va fi invetory comun intre prof 13 si freebuild deci probabil se vor putea transfera itemele de pe freebuild pe prof 13 ca sa nu le pierdeti.
Am o intrebare daca am gasit un spawn pot cere ca un admin sa mil poata sparge si sa mil ofere mie???
Un spawner gasit nu poate fi folosit, il spargi sau il ignori... dak il folosesti risti warn. poti sa donezi daca vrei si ti se va oferi un spawner, care vrei tu, sa il pui unde vrei tu
Fraternitatem Numquam Periculare
Cand se va deschide prof 13 nu 12 ???
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Alex wrote:scuze garny...dar nu toata lumea are asa mult timp liber cum ai tu...eu sunt in clasa aXII-a si vreau sa trag tare la inceput ca sa nu am probleme dupa...iar cbla este in vacanta la care are tot dreptul, asa ca cand o sa incepem sa lucram la prof_13 o sa te anuntam...
Te rog citeste inainte sa mai faci un post aiurea.
Am si eu o mica problema, poate are cineva vreo solutie. Am facut update la mc si nu ma mai pot conecta, sta pe "loading". Ce sa-i mai fac ca le-am incercat pe toate.
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
ssd wrote:Am si eu o mica problema, poate are cineva vreo solutie. Am facut update la mc si nu ma mai pot conecta, sta pe "loading". Ce sa-i mai fac ca le-am incercat pe toate.
incearca sa stergi tot mc-ul, din appdata si tot, si reinstall.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Asa am facut si merge acum. Numai ca face ca prima oara cand l-am instalat, merge 10 secunde, se blocheaza 2. Am dat si setarile la minim si degeaba.
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
-
denis_asqQuel
- Member

Acum e deschis. O fost cam instabil zilele astea si o fi cazut.
Fraternitatem Numquam Periculare
Cere white list
E vorba de onoare,Ceea ce Guess Who nu are
Toti il calca in picioare,Pentru ca nu are pic de valoare!!!
Toti il calca in picioare,Pentru ca nu are pic de valoare!!!