Cerere admin thc'
Cerere admin thc'
Nick: thc'
Nume: Andrei
Oras: Piatra-Neamt
Varsta(minim 15 ani): 23
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: 4-3 ore zilnic
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Anti-cheat
Experienta admin : 6 ani
STEAM AUTH ID: STEAM_0:0:45990809
Steam authid/Y!M/skype: vendystar
Interval orar online: 8-12 / 19 - 23
Nume: Andrei
Oras: Piatra-Neamt
Varsta(minim 15 ani): 23
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: 4-3 ore zilnic
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Anti-cheat
Experienta admin : 6 ani
STEAM AUTH ID: STEAM_0:0:45990809
Steam authid/Y!M/skype: vendystar
Interval orar online: 8-12 / 19 - 23
-
R3dSTarSs
- Valued Member

Re: Cerere admin thc'
Respins http://stats.profgamers.ro/player.php?id=284151 ai doar 40h .... !
Dar poti primi slot+nume rezervat pm lui Name cu nick si pass !.
Dar poti primi slot+nume rezervat pm lui Name cu nick si pass !.
- Name
- Fondator Pensionat

Mai fa 10h te rugam!
Cerintele legate de ore pentru admin sunt asa:
100h cei sub 20 ani
50h cei peste 20 ani
CAND AI ORELE TE RUGAM LASA AICI UN REPLY!
Cerintele legate de ore pentru admin sunt asa:
100h cei sub 20 ani
50h cei peste 20 ani
CAND AI ORELE TE RUGAM LASA AICI UN REPLY!
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

- Floryn
- Gold Member

cerere respinsa nare Steam original 1.6 are doar cracks de la steam
si are toate jocurile dar nus originale aici se da admin daca ai si Steam Original
si are toate jocurile dar nus originale aici se da admin daca ai si Steam Original
Florin ai licenta de steam nu licenta autentica cum am si eu si nu e craks.Ti-am lasat la pm deosebirea intre ce avem noi licenta steam si autentic steam.
Red cererea ta apare : pai de dim am scl .... de la 15:00 la 22:00 ma gasiti ON
Si cu steamu nush probabil ca o sami iau o licenta
E frumoasa nu-i nimic dar , mai ingaduitor ca si tu ai adimnu pe scartaiieli :].
E frumoasa nu-i nimic dar , mai ingaduitor ca si tu ai adimnu pe scartaiieli :].
tehace wrote:Florin ai licenta de steam nu licenta autentica cum am si eu si nu e craks.Ti-am lasat la pm deosebirea intre ce avem noi licenta steam si autentic steam.
"HAZELiNHO direct de pe Bernabéu" http://steamcommunity.com/profiles/76561198052247346 asta esti tu?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
cbla wrote:tehace wrote:Florin ai licenta de steam nu licenta autentica cum am si eu si nu e craks.Ti-am lasat la pm deosebirea intre ce avem noi licenta steam si autentic steam.
"HAZELiNHO direct de pe Bernabéu" http://steamcommunity.com/profiles/76561198052247346 asta esti tu?
Da e stemu meu.
- Floryn
- Gold Member

Code: Select all
thc' VALVE_ID_PENDING 89.34.42.30tot zici ca ai steam dc nu joci de pe steam ca noii ceilaltiii
Jenant , astfel de comunicat spui unui sperior nu facem piata sa educ un tzanc. Simplu si direct sa-ti raspund ! Nu vreau ! Ai inteles?
Scrie daca am steam il detin joc de pe ce cs vreau eu pustiule nu mai fi asa arogant.
Scrie daca am steam il detin joc de pe ce cs vreau eu pustiule nu mai fi asa arogant.
- DeathKnigh
- Silver Member

wtf .. scz de off topic .. dar tu chiar ai 23 de ani ? ... ca cel putin imi e foarte greu sa inteleg ce vrei sa scrii aici 0.o si las´o m usor cu aroganta si cu ¨superioritatea ta ¨ suntem toti egali ... si poate ca floryn nu a inteles din prima ce ai zis ... nu treb sa arunci cuvinte grele .. vorbeste civilizat ... daca vrei sa fi respectat .. si inca odata sry de off topic

M.. Eu zis sa postezi daca esti capabil cum ar trebui sa fi in functie de admin sa iei o decizie nu sa "crezi".
-
tmconnection
- Fondator Pensionat

tehace wrote:Jenant , astfel de comunicat spui unui sperior nu facem piata sa educ un tzanc. Simplu si direct sa-ti raspund ! Nu vreau ! Ai inteles?
Tu ai facut cererea pt admin, noi nu racolam jucatori in speranta ca vor deveni admini. In plus exista un interviu cu o serie de intrebari, iar cu atitudinea ta o sa-ti fie cam dificil sa castigi increderea noastra.
Ar fi frumos sa-ti ceri scuze si sa revii cu o cerere cand indeplinesti conditiile mai sus mentionate.
Have fun!
Respins, inchideti va rog!
TM are dreptate, din moment ce tu ai depus cerere de admin ... tu trebuie sa respecti cerintele de la comunitate, degeaba faci mare tam tam aici, maxim ce rezolv e un ban, cum crezi asta? daca jignesti un admini te dai mare si vei lua admin? Poate ar trebui sa citesti regulamentul mai intai ...si n-ai comportamentul corespunzator pentru un admin la noi. TC.